Meget kort indlæg!

Ammestol

Nå jeg skrev jo igår om denne fantastiske baby messe i Øksnehallen, & særligt var jeg ret vild med det skønne puslerum de havde sat op.
Fri bleer, af et særligt øko mærke med vådservietter også.
Der ud over var der jo sat disse skønne ammestole op, som alle benyttede til stor begejstring.

Dette er en af ammestolene 🙂

Jeg har selv set denne stol før, i baby sam i Taastrup, men der var hele tiden nogen der sad i den, netop fordi den er ser så dejlig behagelig ud, at man bare må prøve den!
Fik aldrig prøvet den, & igår var det også kun heldigt jeg fik en plads i sådan en stol, & nøøøj, jeg havde bare ikke lyst til at rejse mig igen!
Vi gik bagefter hen til standen hvor dem der sælger disse stole stod. Ditlev var så begejstrede for disse stole, da de kan vugge på en særlig måde. Ikke sådan som en gyngestol, men mere frem & tilbage som både forælder & baby nyder.

Da det jo er begrænset hvad Ditlev kan med Malucca endnu, mens hun stadig er en bette én (man er jo kærester med en jyde!) så bruger han meget tid med hende siddende i sin stol. Den er rigtig dejlig, en rigtig “Joey-stol”, der kan hives ud & lænes godt tilbage, den kan dog desværre ikke vippe imens. Vipperiet skal man også selv fremskaffe & sikken en knirken, den gamle stol giver.

Ammestolen er derfor fantastisk! Den fåes i 3 forskellige udgaver. En som “bare” er en stol der har gynge funktionen, en anden der så også kan lægges ned i ryggen, men som skal gøres på den gode gamle havemøbel facon & så den 3. af stolene, som man bare skal skubbe numsen frem & læne sig tilbage.
Den forelskede vi os i, så den måtte vi bare eje.

Der er rigtig meget støtte i stolen, da armlændet sidder sådan at man ikke belaster ryg & nakke. Jeg har lidt rigtig meget af mange smerter i ryg & nakke, så jeg ved hvad det vil betyde at få mere støtte, ligesom så mange andre der ammer eller bare bære rundt på bebsen.
Der er også en lomme på siden af stolen, så der kan man lige lægge sut, stofble, flaske osv, så det altid er indenfor rækkevidde! 😀

Jeg glæder mig meget til at få vores hjem, særligt meget for Ditlev også!
Vil klart anbefale andre at tjekke deres hjemmeside ud HER, eller tage forbi butikken i Farum, for den skal opleves!

Parret til højre på billedet, er dem der står bag butikken & hjemmesiden ammestol.dk

 


Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Meget kort indlæg!