En email jeg fik forleden ...

Foredrag i Odense

Igår tog vi med til Odense, da Ditlev skulle holde foredrag.
Er godt nok træt af vores GPS ikke er kommet tilbage fra Holland, da skidtet ikke virker. For indtil da er vi “tvunget” til at tage med til foredrag, & jeg er virkelig ikke fornøjet over at skulle underholde Malucca ude i 2+ timer hver gang. & det er kun virkelig heller ikke!!!!
Hvis der skulle være interesse i Ditlev, kan der læses mere om ham HER!

Nå men igår tog vi så barnevognen & trillede ud i Odense gågade. Vi havde ikke fået morgenmad, så jeg ledte efter en bager eller andet, & ville også købe med til Ditlev, til hans pause. Jeg faldt over en butik der hedder “Kræs for smag”. Jeg var godt nok imponeret over det brød de havde. Aldrig har jeg smagt så godt brød – det var tydeligt at det var frisklavet. Desuden kunne man stå & se bageren lave det, så man kunne se det var helt rent & hjemmelavet. & udvalgte – Nøøøj, det var bare lækkert!!

& priserne var altså ikke at skræmmes af heller, i forhold til mange andre steder, der er langt ringere!

Der efter mødtes jeg så med en pige der hedder Cathrine – jeg er så sikker på hun er min soulmate! Der er ikke en eneste ting vi ikke har tilfælles nærmest, udover vores døtres aldre. Det er bare alt, lige fra hårprodukter, til tanker/følelser & hvad vi har oplevet. Det er ret syret, men vi falder bare sindsygt godt i spænd, så det var absolut ikke sidste gang vi sås er jeg sikker på. 🙂 Vi fik trillet med barnevognene, & mundene stod IKKE stille et eneste sekund nærmest. 🙂
& hendes skønne datter, sad & tog så sødt på Malucca i hovedet, en hånd på hver kind & “Ae ae”. Det syntes Malucca var vildt sjovt, det varmede godt nok at se haha.

 

2 kommentarer

  • Hej Nanna

    Tusinde tak for dine positive kommentarer på din blog, vedrørende kræs for smag i Odense.

    Hvis du har lyst, kan du kligge ind på vores facebookside og like os. Så vil du få meget mere info omkring butikkerne, og hvad fremtiden bringer for kræs for smag 😉

    http://www.facebook.com/kraesforsmag

    På forhånd mange tak.

    Med venlig hilsen

    Andreas Morgan
    kræs for smag

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Det var da så lidt! Ville være super lækkert med sådan en kvalitetsbager flere steder, særligt nær Roskilde 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

En email jeg fik forleden ...