Skøn dag i Holstebro

Iphone5 vs. Samsung Galaxy S3

Jeg er Iphone/apple menneske, er vi begge to, men nu hvor 5’eren er kommet er jeg virkelig i tvivl, om det er det værd. Om den er så meget forbedret eller om den egentlig ikke er pengen værd, eller om man skal prøve noget nyt, Samsung Galaxy S3?

Er der nogen af jer der har nogen meninger? Nogen som er ejer af enten eller? Kommentér hellere end gerne så! 😀

Jeg har selv Iphone4, gad ikke købe 4s, da jeg absolut ikke synes der var sket nok forskel fra 4’eren til at jeg ville kaste penge efter s’eren.

   

19 kommentarer

 • Nastacha

  Jeg har næsten lige købt en SG 3, og jeg kan kun anbefale den.
  Den er super hurtig, og alting fungerer bare på den, så hellere en Samsung end Apple 🙂

  Elsker du skriver nye indlæg så tit, dig og Ditlev virker som de sødeste mennesker så jeg et vild med at læse med om jeres hverdag. Synes jeg lige du skulle vide 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Dan Eliasen

   Mange tusind tak, det er dejligt at høre du finder det interessant 😀 & tak for anbefalingen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Mathiasen

  Nu kan jeg ikke selv snakke med, da jeg kun har prøvet Samsung. Men min far har prøvet begge – han gik fra iPhone til Samsung. Han elsker sin Samsungtelefon 🙂 Så klart Samsung. Er UTROLIG glad for min!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har en SG 2, det er godt nok ikke en 3’er som du efterspørger… Meeen..

  Jeg gik fra iPhone til SG 2 sidste år, jeg har og er rigtig glad for den, men jeg kan noget så godt mærke forskellen i, at jeg har skiftet mærke. Det er nok bare noget om tilvænning, hvilket så ikke lige er sket for mig, men ja.

  Jeg synes langt fra, at man kan hente de samme apps, hvilket er noget jeg har manglet rigtig meget, og jeg synes også, at det er lidt svært at finde præcis den musik, som jeg leder efter, så der bruger jeg stadig iTunes og overfører til min SG.

  Alt i alt har jeg været rigtig godt tilfreds, den er bare rigtig god, men jeg mangler, at man kan hente de samme apps, osv…

  Og SKØNNE billeder der er af jer herinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Dan Eliasen

   Tak for det detaljerede svar! Har også hørt det om app’sne som du skriver, & det fylder meget for mig det med app’s, så tror næsten også jeg ville mangle det lidt for meget. 🙁 men ja har stadig ikke helt besluttet mig .. Har skrevet mig op til Iphone5 men det er ikke bindende. 🙂 & igen tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • kamilla

  Elsker min 5’er, men har hørt en del utilfredse omkring S3..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  hel klart Samsung Galaxy S3 det er den fedeste mobil.. har haft alle 1-2 og nu 3 og er mega glad for den.
  så det er den du skal vælge… hel sikkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg synes helt klart du skal vælge SG3… Jeg har selv en og det er bare den bedste telefon jeg har haft.. Min mening er at den er langt bedre end iphone.. Det du skal tænke på at apple kører kun med deres egne ting og apps. Hvor imod andriod kører med alle mulige og og man kan lave faktisk ALT om på sin telefon.. der er ikke det jeg ikke har kunne hente til min 3 hvor jeg har lavet alt udsende og alt muligt andet om.. min veninde har en iphone og hun kan slet ikk hente noget af det som jeg henter til min.. men jeg kan hente mange af de apps som hun kan.. hvor at mine måske bare hedder noget andet fordi det er nogle andre der har lavet det.. SG3 kan også bare nogle super fede ting som iphone ikke kan.. Så som den går ikke ud hvis du kigger på den, du kan være ved at skrive en besked men tænker det er hurtigere og ringe op også tager man bare røret op til øret og den ringer atomatisk op til nummert. og jeg kan blive ved.. Jeg har næsten lige set en test mellen iphone 5 og SG3 og iphonen er altså ikke bedre end SG3.. der var meget få ting hvor det var meget lidt vi snakker om den var bedre men sådan var det også omvendt men SG3 er stadig bedst 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Dan Eliasen

   Hehe taaak for et meget detaljeret svar ;b skal tage det med i mine overvejelser! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hahah… jamen du skal jo helst vælge rigtigt 😀 haha.. Ej jeg håber du finder ud af det og bliver glad for din nye mob ligemeget hvad 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Efter lang tids overvejelse købte jeg Samsung Galaxy S2, og efter det har jeg været vildt med samsung, så da 3’eren udkom blev den købt og min kæreste gjorde det samme. Vi er dybt afhængig af vores s3’er, som kan alt. Den har et super godt kamera med fantastiske effekter. Den har en samme fede funktioner, som måske egentlig er mest blær end nødvendigt (jeg bruger det i hvert fald ikke så ofte), men derfor er det jo alligevel rart at have ;). Højtaleren er god og skærmen er fantastik. Det eneste minus ved samsung er, at de kan “drille” lidt, når der er en opdatering på vej. På både 2’eren og 3’eren har jeg oplevet, den aflader vildt hurtigt et par dage før, der er en opdatering, men efter opdateringen holder den godt strøm igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Dan Eliasen

   Tak for din erfaring, det er jeg rigtig glad for! Synes virkelig det er svært.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Nanna..

  Jeg byttede min Iphone4 til SG4 Netop fordi jeg var træt af ALT skulle foregå via ITUNES. Jeg havde min Iphone i 1½ år men på de 3 uger jeg har haft sg2 Er jeg helt overbevidst om at jeg skal ha en sg 3 næste gang jeg skal ha ny,.

  Tusind tak for en skøn blog..

  Mvh Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miaamalie Olsen

  Hej søde Nanna!

  Jeg har selv været apple-fanboy, og har/er altid været glad for Apple. Jeg har både haft iPhone 3gs og 4, og gik derfra til SG3. Dette har jeg aldrig fortrudt for den er virkelig bare dét værd! Har dog stadig min Mac, og den vil jeg ALRIG bytte…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Morre Skovborg

  Jeg er selv apple-fan! og har haft iPhone 3GS, 4, 4S og nu 5’eren.
  jeg smadrede min iPhone 4S inden at iPhone 5 blev offentliggjort. så jeg købte netop en samsung galaxy s3, da jeg synes den så super fed ud. der gik 4 dage så var der en fejl i softwaren. jeg fik en ny. så gik der 1 måned og så var den gal igen. så jeg har alt i alt fået et rigtig dårlig indtryk af samsung samt android-telefoner. men tror lidt det er en smagssag. den er rigtig fed at kigge på og flotte farver i selve mobilen. men indmaden levede ikke op til mine forventninger af den. så det er lidt op og ned vudering af samsung galaxy s3.
  men jeg er helt klart glad for iPhone 5, det eneste minus JEG synes er at de ikke er for hurtige til at opdatere deres apps. og alt respekt for at der er så mange apps 😉 men nej den er ikke meget anderledes i forhold til de andre, men det er jo også fordi du kan opdatere de gamle til nye software så bliver den ikke ret meget anderledes, bortset fra højere, tyndere og LETTERE. helt klart et bonus. den er lækker at have i hånden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henry ;) -Viby

  Kridt dine sko og hop ned og køb SG3’eren 😀 du vil på ingen måde fortryde det, dens lækre design, stilfulde udseende, lækre store skærm, (Ja selv brøndby på bundlinjen kan man se) 😛 super gode billeder, fantastisk lyd når du snakker i den og sådan.. NU har jeg ALDRIG været Iphone fan, og bliver det aldrig… men jeg giver indtil videre Samsungen 4 ud af 5 stjerner. den femte kan komme når jeg kender tlf. helt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Voldum Østerbæk

  Jeg har helt ærligt ikke læst de andre svar, men jeg sælger telefoner dagligt, og har (sjovt nok) set du har en Mac, og intet kører GODT sammen med en mac på samme måde som iPhone, min kæreste er lige gået fra iPhone til note II, og det er nærmest umuligt at få hans macbook til at arbejde sammen med hans Samsung..
  MEN! Samsung er en generalt bedre telefon, men bruger du synkronisering, musik og nem adgang til billeder fra telefon til comp, så behold iPhone, men køb 4s, ikke 5, der er for mange fejl på 5’eren endnu 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marian

  Iphone4 og Iphone5 er det sammen der er i af softweare og iphone5 er også dyre end Samsung Galaxy S3 så jeg ville råde dig til at købe en samsung

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Skøn dag i Holstebro