Bølget hår

Knæk cancer ugen

Det var jo bare SÅ fedt at være vidne til (hjemme fra stuen) at se hvor meget der blev indsamlet. Vi sendte hver en sms igår, så har hver støttet sagen med 150,-. Lidt har også ret. 🙂

Syntes det var en kanon indsamling at lave! Der er jo så ofte indsamlinger til u-landene osv., & jeg ved godt at jeg nok taber nogle mennesker på den her … Jeg syntes det er forfærdeligt hvordan de har det i fx. afrika, det syntes jeg – men syntes også det er rigtig vigtigt at hjælpe til herhjemme, hvor der er brug for det, & cancer er jo bare så forfærdelig forbandet udbredt.
Jeg mistedet selv min bedste/oldemor for 2,5 år siden efter hendes kamp mod cancer, & har mistet flere familiemedlemmer til canceren. 1 enkelt er overlevet – gudsketak for det!

Jeg tænker det må være den værste besked at få ved lægen.
Jeg har selv været stor forbruger af solarie – den rene cancergrill, men efter jeg har født har jeg virkelig fået øjnene op for hvor kræft fremkaldende/farligt det kan være.
Der var for noget tid siden et program om solens stråler & modermærkekræft med Laura Drasbæk på TLC, føj jeg fik det dårligt, over al den soldyrkning jeg har haft!

Jeg syntes det er flot at være brun, men så findes der jo spraytan.
Det er bare ikke så flot, efter min mening, kun 1 dags tid, men så kan man jo gøre det når man skal være rigtig fin. 🙂 Det har jeg i hvert fald i tankerne, når jeg begynder at komme ud en dag igen. 😉

Nå men endnu engang – FEDT AT SE SÅ MEGET STØTTE TIL AT KNÆKKE CANCEREN! 😀

1 kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Bølget hår