Vægttab!

Rygrad som en regnorm!

Ja, det var jo ikke længe kuren holdt – Jeg er lige så svag som en gammel elastik!
Nå vi må bare på den igen!

Vi har virkelig været på farten idag.
Først skulle vi ind til Blitz foto, & lige snakke med den skønne fotograf Anette. Der efter tog vi videre ind til Anti Doping Danmark, da Ditlev skulle hente nogle foldere han bruger til sine foredrag & lige vise guldet frem. 😀 Så kørte han selv videre til foredrag.
Da han var færdig hentede han os, for at tage til Greve svømmehal & svømme med Malucca. Det var 2. gang vi har været i vandet, & nøj hvor vi nyder det alle 3. Var tæt på at tude idag, da Ditlev holdte hende selv i vandet (jeg havde dog en hånd under numsen, på hende for en sikkerheds skyld). Han holdte hende så tæt, & det lyste ud af ham hvor dejligt det hele var for ham. & sikke mange nysser hun fik af sin lykkelige far (kys). 😉

Så på vejen hjem, var vi alle 3 ret trætte. Jeg orkede ingenting, men vi var alle sammen drøn sultne, da den eneste der har fået mad (& en masse af det self) er Malucca. Det blev så til et smut ind på Hua Long restauranten & hente noget take-away.
Det er forresten en helt vildt god & børnevenlig kinesisk restaurant der ligger i Roskilde.

Dengang jeg opdagede jeg var gravid, havde jeg den vildeste kvalme i alle 9 måneder. Dengang kvalmen startede, var dagen efter vi havde været på denne restaurant. Der har de sådan en mongolian bbq (eller hvad det nu hedder), hvor hende der står & steger maden altid er så hammer sur at se på, & det kan ødelægge meget af stemningen når det føles som om, det er generende for hende at man kommer for at få stegt sin mad. Ditlev valgte så at nævne det/klage til nogle af de andre ansatte, som jeg var stor modstander af, for var sikker på hun ville blive endnu mere sur & ikke stege vores mad færdig.
Dagen efter havde vi det begge rigtig dårligt, så jeg var sikker på, hun stod bag, haha. 😛

3 dage efter fik jeg jo så bare beskeden ved lægen: Tillykke – du er gravid!
SååUndskyld kineser restaurant stege kvinde 😀

Der blev så langt fra spist det hele! Men 3 retter, edemame bønner, ris & de der “kiks” der følger med gratis. Der var godt nok meget!

 

1 kommentar

  • Hej vil bare lige sige at du skulle prøve dukankuren kuren den virker og du taber dig 10 kg på 20 dage!!!!! Det er sku da noget og hvis du vil tabe mere ,ja så forsætter du bare kuren slå den op på computeren og der er alt hvad du skal bruge .hilsen jeanette bornholm

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Vægttab!