Ang. aftenens afsnit

Thai mad

Vi er virkelig glade for Thai-mad! (& ja nu smuttede sunde fornuftige kur-Nanna lige sin vej igen idag! Så meget for viljestyrke!)
Vores foretrukne har faktisk været Just Thai, som ligger på fisketorvet. Hvis det ikke skal være fint, så er det bare super! Det smager hammer godt & koster bare slet ikke det vilde.
Det har i hvert fald altid været godt, så længe vi er kommet der.
Nu har vi så ikke været der længe, men efter vi var i Øksnehallen, ville vi lige tage noget med hjem, så jeg løb ind & hentede, & jeg er bare skuffet! Det gider ingen af os igen. Så skal de da i hvert fald ansætte de gamle gutter igen, eller finde nogle nye, der er meget mere service mindede & har lyst til at være der. Man følte virkelig man var til gene, fordi gutten langt hellere ville side med de andre gutter, ved et af bordene & chille i restauranten.
Hvis man spurgte om noget, kunne han liiige mane sig op til at pege på tingene, for svar fik man ikke. & det kunne da ikke gå hurtigt nok da! Føj, hvor var det lausigt!

Maden var absolut bare heller ikke det samme mere, eller jo samme retter, men det smagte slet ikke som det har gjort før, & en Chicken satay, som er et kyllingespyd, der var en lille bitte stykke kylling på, på 2 cm’s længde! Ditlev ville have dobbelt op på kyllingespyddene, så det blev der betalt for, men det fik han ikke!

Ej det gør vi IKKE igen! Det får 1 stjerne ud af 6, for man fik i det mindste “mad” med hjem, man skulle bare huske at eftertjekke at han havde husket det man bad om, for det lykkedes ikke i første omgang.

SKUFFENDE

   

1 kommentar

 • Sunny Dhir

  Hej Nanna,

  Har først set din anmeldelse i dag her på bloggen.

  Undskylder meget for denne dårlige oplevelse. Vi tager alt kritik seriøst og vil gerne have mulighed for at rette op. Hvis du stadig elsker thai mad 🙂 så send mig en mail og jeg sender med glæde et gavekort så vi måske kan rette op på denne oplevelse. Tror / håber den tjener du fortæller om ikke er der mere.

  Med venlig hilsen

  Sunny Dhir
  Just Thai

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Ang. aftenens afsnit