Stille Søndag

Vægttab!

Jeg har altid været på den forkerte side af vægten, & nu skal det være slut! Jeg tog ikke gevaldigt meget på i min graviditet kilomæssigt, men fik meget vand i kroppen til sidst.
Nå men tabte mig så 14 kg efter fødslen ved en masse træning & nupo, hvilket ikke er sjovt, men det virker! Ditlev tog også lige på nupokuren & tabte 13 kg. Da vi så fik sagt det “højt” fordi vi var så godt igang, så gik det selvfølgelig i stå – typisk! & det er altså (for nogle – MIG) at losse sig selv bagi & komme igang igen & holde den.

Efter de første 14 kg

Nu er vi så endelig kommet op på hesten igen, dog uden Nupo. Ditlev har før været utrolig colaholisk, men det er slut nu, så det er kun vand & danskvand (den blå fra egekilde, den er GO!).
Morgenmaden består kun af Havregrød med rosiner hvis der skal være lidt sødt tilføjet. Frokosten er enten knækbrød eller rugbrød med hytteost eller kylling.
Aftensmadener så kylling som enten er kogt eller bagt i sølvpapir med grøntsager helt uden fedtstof, ris & kogte grøntsager.

Håber godt nok det giver resultater indenfor et rimeligt tidspunkt, for nøj hvor er jeg træt af hvad jeg ser i spejlet (& tv’et)!

Det var så godt nok det slemmeste!

Der var der ikke røget så mange kg, 17 dage efter fødslen.

 

17 kommentarer

  • Nanna Skou Pedersen

    Jeg synes ikke du er tyk/fed, jeg kan godt lide sådan du ser ud. Men jeg vil stå bag dit valg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Det var rigtig sødt skrevet! Det skal du have stor tak for! Mange tak Nanna <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Skou Pedersen

      Det var så lidt. Jeg har bare den anden vej, jeg kan ikke tage på.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Årh det lyder som et problem jeg ville være glad for at have, men har hørt det er lige så øv ikke at kunne tage på hvis man skal, som at skulle tabe sig.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Skou Pedersen

      Det er det.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stefanie Sørensen

    Hej i to.
    Hold k… Hvor er i altså søde og sjove at se på. Elsker virkelig at se de unge mødre når i er med. Man blir sku så glad. Den kærlighed i har til hinanden er SÅ smuk. Og rigtig stort tillykke med prinsessen. Hvor er hun kær. Mange hilsner fra mig :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Tusind tak, vi er også bare sååå lykkelige over vores lille Malucca 😀 .. Men dejligt at høre du kan lide det 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Jeppesen

    Hej Nanna og Ditlev 🙂

    Min kæreste og jeg ser de unge mødre pga jer ! I er så fantastiske og nede på jorden ! I viser at selvom man er ung mor kan man godt have styr på det hele !! Min kæreste kan godt lide den måde ditlev er på ( de minder sku om hinanden), ment på den måde med at de tager tingene stille og roligt 😉

    Vi er selv lige blevet forældre den 31/08-12. Da vi så ditlev tale om fødslen begyndte Søren ( min kæreste) selv at græde fordi det var sådan en fantastisk oplevelse da vores søn kom til verden;)

    Nå men vildt fedt i taber jer ! Vi prøver også meget ja har siden fødslen tabt lidt over 10 kg 😉 det er virkelig dejligt ( tog kun 2,5 kg på under min graviditet )

    Men endnu en gang i er fantastiske og følge og håber i alle tre har det godt !

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Ih tak 😀 & mega mange gange tillykke, det er bare så ekstremt stort, bare selve fødslen det er da den største oplevelse nogensinde! & flot med vægttabet, er du nogle gode råd? 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Jeppesen

    Hej 😉
    Ja fødslen i sig selv var virkelig fantastisk ! Jeg fik vand afgang lige som dig troede jeg havde tisset i bukserne 😉

    Jamen jeg snyder i forhold til dig 😉 for jeg ammer fuldt ud 🙂 men masser af lange gå ture med barnevogn 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Buur Aabo Jørgensen

    Jeg har haft fantastisk støtte og effekt af bogen: Når mor er på skrump og diverse vægtvogter opskrifter og så vil jeg sige træning træning og sund fornuft og så skal man gøre det for sig selv og ingen andre. Jeg har selv tabt 20 kg siden Juni sidste år 🙂 Jeg fødte min søn i April. Det skal ikke blive en sur pligt men efter min mening en livsstilsændring som man har lyst til at leve 🙂 Selvfølgelig skal der kage til engang imellem 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Det giver jeg dig ret i .. Tak for rådene, tager dem til mig! Kan være jeg lige skal tjekke de bøger ud 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • chris b

    Hej nanna. Jeg synes du er en utrolig køn pige, både med og uden de 14 kilo! Jeg har selv kæmpet med vægten og er pt på ketolyse kuren – den kan jeg virkelig anbefale! Har været på den i 9 uger, tabt et kilo om ugen og slet ikke gået død som man normalt kan gøre på en kur.

    held og lykke herfra til jer begge to i hvert fald 😉

    chris b

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Tusind mange tak – den må du da meget gerne sende mig, tager imod alle de råd jeg kan få! Det er så super vigtigt for mig, at tykke nanna stopper! Vil ikke leve det fede liv mere, vil bare gerne være glad for mig selv, & stolt. Min mail er nannah4130@hotmail.com 🙂 & igen tusind tak. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • rikke christiansen

    hej nanna….først tak fordi vi må følge jer og lille skønne maluca…har selv to piger, som jeg elsker så uendeligt…og det at se en mand græde (da du lige havde født) jeg tudede hjemme i min sofa, det var noget min mand eldrig kunne finde på!!!! man er vel MAND ikke…. pjat…. det jeg egentlig ville sk´rive til dig mht vægttab, er en bog “spis maven flad”. jeg tabte gennemsnitlig 1,5 kilo i ugen!!!! og det er super lækkert…… men et godt råd…..jeg synes det er meget vigtigt at have overskud….hvilket ikke altid er så nemt men sådan en lille guldklump…men keep pon fighting…glæder mig til at følge jer på tv…..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Hehe sådan tror jeg der er mange mænd der har det .. Ditlev har heller ikke altid været så følsom, det er især efter hans blodprop, så har han svært ved at styre det, men i sådanne tilfælde er det jo bare smukt! 🙂 & tak.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Marie Larsen

    Kære smukke Nanna. Først og fremmest så skal du vide, at du er fantastisk smuk. Hver gang jeg ser dig i tv’et eller på dine billeder her på din blog, så kan jeg blive helt misundelig (på den gode måde), over hvor smuk du er. Jeg ville give min højre arm for at se ud som dig. Mht. din vægt og vægttab, så synes jeg det er super fedt for dig, at du har besluttet dig for at komme i gang. For selv om folk ikke synes man behøver at tabe sig, så er det ens egen holdning, der er den vigtigste. Du ved bedst selv, hvornår du føler dig tilpas i din krop. Jeg har selv kæmpet med vægten, simpelthen fordi jeg elsker mad. Men efter jeg så mig selv på nogle billeder gik det op for mig, at jeg lignede noget der var løgn! Så jeg tog den beslutning at nu var det nok! Og det der har hjulpet mig, er at spise meget mindre mængder, og give mig godt tid til at spise. Hjernen opfatter først at maven er fuld, efter ca. 20. min efter man begynder at spise. Derudover så benytter jeg det der hedder: at spise med ‘mindfulness’. Dvs. at man spørger sig selv (f.eks. hvis man er sulten eller lækkersulten), har min krop godt af det her? Og er jeg virkelig sulten eller er det bare for hyggens skyld eller fordi jeg keder mig, at jeg føler sult? Og så selvfølgelig en masse gode gåture og løbeture. Og nej, det er ikke en dans på roser i starten! Langt fra. Men lidt efter lidt mærker man, hvordan man får energi og føler sig så godt tilpas, samt man har en god samvittighed. Det er så fedt når man kan stå inde for, at ens krop og organer har det optimalt, fordi man selv sørger for det!

    Jeg ønsker dig al held og lykke med dit vægttab og med din dejlige datter, Malucca <3

    Mange tanker fra mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Stille Søndag