En dejlig dag idag

Imorgen ..

Imorgen har jeg fået en tid hos den eneste frisør, jeg ikke har gået grædende fra endnu, efter en klipning .. Hun er vildt sød, nok ikke voldsomt mange år ældre end mig, & så gør hun det rigtig godt!
Hun er i “Det’ Ditte” i Viby, kan klart anbefale den frisør i hvert fald.
Der skal ikke ske det vilde, skal bare lige prøve mig med lidt pjusket pandehår, er simpelthen nervøs .. Veeeed godt, det bare er hår, & det vokser ud, men jeg er simpelthen ekstremt øm omkring mit hår. En lille bitte “fejl” & mit humør er fuldstændig ødelagt, indtil mit hår er vokset ud igen.

Tænker lidt alla det her, bare så jeg har lidt mere udsyn 🙂

Har også gået med tankerne om at få mørkebrunt hår. Har stortset altid haft sort hår, siden jeg var 13-14 år. Kun med nogle pauser, hvor jeg har haft den der lyse top & sorte inderst, eller også var det lyse skiftet ud med rødt eller bare rødligt hår.
Er altid faldet tilbage til det sorte, & brunt hår har aldrig sagt mig noget, som i at, det ikke var noget jeg ønskede mig selv. Men jeg har simpelthen fået den ide om den hårfarve, & kan slet ikke få den ud af hovedet, så håber på det en dag bliver en mulighed. 😀
Må lige snakke med dem i morgen, om det er muligt, & hvor fattig jeg ville blive hvis jeg skulle gøre det. 😛

Lidt hen af den her farve, men hun er jo også lækker, så man skal ikke sammenligne, så kan man kun blive skuffet hehe 😛

 

 

1 kommentar

  • Christine

    Forstår dig fuldt ud med den brune farve!

    Jeg farver også mit hår, lidt ala den farve du viser her. Syntes faktisk man bliver ‘respekteret’ mere for den brune farve af andre mennekser/offentligheden. Den virker mere naturlig og rolig på udtrykket. Hvor det sorte er meget hårdt og kan for mange hurtigt give et forkert indtryk. Du ved, ligesom dem som klæder sig i pink og afbleger håret. Man har bare en fordom i baggagen med det samme.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

En dejlig dag idag