Mine Orkideer

Imorgen ..

Imorgen kommer min (til tider) pressende tilrettelægger med en fotograf der hedder Jacob & filmer Malucca & mig. Det skal handle lidt om hele situationen herhjemme, & hvad der skal ske mellem Ditlev & mig nu.
Det bliver lidt svært, for det er jo følelsesladet for mig at det ikke bare kan køre som en familie, men det er nu engang sådan det er. Syntes vi begge har prøvet på at holde den kørende på kærestefronten længe, men den er ligesom sivet lidt ud i sandet – desværre!

Men så længe vi kan holde den som gode forældre & venner, hvilket er mit største ønske, ville jeg være meget meget glad. Vi går ikke fra hinanden som uvenner, tværtimod. 🙂 Vi kan blive drøn irriterede på hinanden, men det er vi vidst heller ikke de første der bliver.

Tror det har tæret rigtig meget på os, at gå så ekstremt meget op ad hinanden dagligt, hele tiden! Ditlev er kun ude når han skal holde foredrag, men pga. en ødelagt gps den sidste 1,5 måned, har vi skullet være med ude hver gang. De eneste dage vi kunne være lidt hver for sig – man får aldrig lov at savne hinanden. Det er jo heller ikke helt unormalt at man glemmer lidt at man har et forhold, når man er nye forældre.
Desværre er statistikken for hvor mange der holder, vidst ikke særlig god. 🙁

Nå men vi har det fint alle 3, & bor jo sammen lige nu, hvilket fungere. Men senere ud i fremtiden, er det sådan at Ditlev har søgt efter en handicap venlig bolig, & så må vi se. 🙂
Er stadig lykkelig over Ditlev er faren til mit barn, da de nærmest ikke fåes bedre! (Vores 😉 hehe)

Min kære tilrettelægger – den smukke blonde 😀

 

3 kommentarer

  • Louise

    Dejligt, i fortsætter med at have et godt forhold til hinanden :). Det er i virkeligheden det bedste for Malucca, kan jeg forestille mig.

    og duer i så ikke sammen som par, er det jo bedst at indse det så i kan komme videre 🙂

    Godt, at i har det fint 🙂 håber på det bedste for jer hvad end det er 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Janni Pedersen

    Hej Nanna

    Er bare vild med jeres lille familie

    Er I slet ikke kærester mere? synes det er en skam men så længe I snakker godt sammen så er det jo godt for jer alle 3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Mine Orkideer