Endelig

Luxuskirurgi

Jeg har jo (som de så fint har pointeret i “de unge mødre”) fået en bryst forstørrende operation, for halvandet år siden.
Det er jo ingen hemmelighed at brysterne godt kan ændre sig lidt under en graviditet, & det har mine gjort, i sådan en grad at jeg faktisk er rigtig ked af det.
Har aldrig lagt mærke til det før, for det har jo kun været mig selv der så dem, men efter jeg havde født & vi startede til babysvømning, er der jo også andre der kan se det, & puha nej, det har gjort ondt på mig. Føler mig helt som da man var en lille teenager, der var flov over sin krop, i badet efter idræt. Bestemt ikke rart.

Nå men var inde & snakke med en kirurg, sygeplejerske, kontakten fra danmark Tanya & ham manden fra Danmark der er en del af luxuskirurgi fra Litauen, Michael Dalgaard. Nu venter jeg på at høre en pris på det hele, & hvad de vil gøre for at få det pæneste resultat. Glæder mig helt ekstremt meget til at høre fra dem. De gør altid det, at der er 1 af de 3 kirurger der tager til Danmark, & giver sin mening om hvordan man opnår det bedste resultat, men de vender den på møder de har hver onsdag & fredag, så der er flere meninger på. Det syntes jeg er rigtig fedt, hvis nu de andre har andre erfaringer, end ham den første, altså hvad han foreslår. Føler en stor tryghed ved dem & det hele.
Desuden ville jeg også gerne lige have bleget tænder, nu hvor jeg ikke har røget i halvandet år, & ikke har tænkt mig at starte igen. Rigtig selvforkælelse.
Det bliver en gang i det nye år, i hvert fald. Sådan en tur tager 4 dage.
Det var også der jeg blev opereret første gang, & har kun godt at sige om mit ophold & hele forløbet. De er her hver måned, hvor man kan gå til forundersøgelse & eftertjek, så det er ikke en hindring at de er fra Litauen. Der var ikke et eneste tidspunkt jeg følte mig utryg, eller alene med noget som helst. Man overnatter tilmed også den første nat efter sin operation (alt afhængig af hvor stor & hvilken operation tror jeg) på klinikken, hvor der er en sygeplejerske hele tiden, til hvis der er noget.

Så hvis man går med tankerne om hvilken som helst operation, ville jeg anbefale at man tjekkede deres hjemmeside ud, www.luxuskirurgi.eu ..

Samme kirurg jeg var under kniven hos, som på billedet. Rigtig sød. 🙂

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Endelig