Støt mødrehjælpen

Nanna på tur med det offentlige

Idag skulle jeg ind & snakke med en kirurg fra luxuskirurgi (som ligger i Litauen).
Det er der jeg blev opereret første gang, & kan kun varmt anbefale det! Under hele forløbet følte jeg mig bare så tryg.
Har altid vidst jeg gerne ville have en BFO (bryst forstørrende operation), men da jeg var lidt yngre vidste jeg også at jeg skulle i hvert fald ikke få det gjort i Polen, Litauen eller andre udlande. Jeg havde mine fordomme – puuha.
Da Ditlev & jeg havde kendt hinanden i 2 år, fik jeg det så i 20 års fødselsdagsgave af ham,  & nøøøøj jeg var glad. Så skulle vi jo bare finde ud af hvor det skulle være. Ditlev er gamle venner med ham der står for den danske “del” af luxuskirurgi, Michael Dalgaard, så det var ret oplagt at vi kontaktede ham & hørte hvordan & hvorledes. Det var dog ikke helt uden skepsis fra min side.

Men det blev så luxuskirurgi der lagde mig under kniven, & det er jeg bare SÅ glad for!
Desværre sker der jo så det, under min graviditet, at det får ændret lidt på deres udseende, så skal under kniven igen. Så det var en efter/forundersøgelse jeg skulle ind til idag.
Malucca blev passet af olde, & så tog jeg ellers med det offentlige til kbh. Det er virkelig lang tid siden jeg har gjort det, & hvor var det bare hyggeligt. 🙂
Jeg ville nok have en anden mening, hvis jeg var tvunget til at tage tog hver dag, med de forsinkelser & ændringer der altid er.

Nå men, der sad en tegner på gulvet (pga. overfyldt tog!) & åh hvor var han bare god! Syntes det var helt vildt fascinerende hvordan han bare var dybt begravet i sin tegning, & den måde han “byggede” tegningen op. Det var helt rigtigt. 🙂
Ved siden af mig, var der bare den sødeste familie. En smuk mor, en ekstremt kærlig far, & 2 smukke døtre på omkring 5 & 10 år.
Faren stod op, & alle 3 piger skiftedes til at stå ved farmand. Måtte simpelthen smile, da han begyndte at flette sin store datters hår. Det rørte mig altså, at en far kunne flette hår! 😀 hehe

Nå men det var i bare en rigtig god dag – & jeg er så glad for at være sammen med min lille puttehøne igen! <3

   

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Støt mødrehjælpen