Hmm

Nye billeder

Vi var lige inde & runde Anette Damgaard (fotografen bag Blitz Foto), igår & fik taget et par billeder til julekort af Nuls. De blev rigtig søde. Det gik rigtig op for mig hvor stor hun pludselig er! Sidst vi var der, ville hun dårligt nok ligge på maven, & før det var hun så lille, ny & sovende, & gangen inden det var hun i maven.

Anette ville tage siddende billeder af Malucca igår, & min første tanke er “super, så fjerner vi bare min støttende arm, hun har behov for, i photoshop”, men så siger Anette efter jeg har sat nuls på gulvet, “så kan du godt flytte hånden Nanna” … WHAAAAT, det kan du ikke mene så vælter hun da, hahaha men nej, for jeg har en stooor pige nu der selv kan sidde. Blev ret overrasket selv. Det syntes jeg ofte man bliver som mor. Man skal hele tiden lige vågne op, & se hvad der sker, for det er svært at følge med. Man syntes lige hun har opdaget sine fødder, eller er begyndt at spise mos, men nu sidder hun & er ekstremt opmærksom på ALT! Alle lyde & bevægelser fanger hun, & hendes fødder er i berøring med hendes hænder KONSTANT!


Kom forresten til at skrive for tidligt igår, at der kommer en ny konkurrence der ville omhandle julekort – desværre er hun fuldt booket op indtil jul, så julekort kan det desværre ikke blive til. Til gengæld bliver det sådan at hver søndag (advent) op til jul fra på søndag af, bliver der trukket en ny vinder, til en fotografering hos Anette Damgaard, Blitz foto + 1 stk. foto á 18×24 cm. Der kan selvfølgelig tilkøbes flere fremkaldelser hvis man ikke har nok i 1. 🙂
Så hver lørdag køre der en konkurrence, hvor vinderne bliver trukket om søndag. 🙂
Fotograferingerne kan ske fra Januar af. 🙂

Tilgiv mig! <3
#Møøøzzzzz

1 kommentar

  • Britt

    Aiiii hvor er hun dog SKØN hvem der bare var så heldig at få sådan et Julekort ;0))))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Hmm