Luxuskirurgi

Nyt om lovemade

Vi har jo fået prøvet mad fra lovemade, & dette er så Nuls’ mening om det .. 😉

Haha en smuuuule skeptisk ved første bid, men derefter gled det ned, & det kunne faktisk ikke gå hurtigt nok!

Det vil vi i hvert fald gerne fortsætte med. Min kære datter vil i hvert fald ikke have mors hjemmelavede grøntsagsmos, hun begynder faktisk at græde over det, totalt tarveligt, haha & lovemade er det jeg syntes er tættest på at skulle være hjemmelavet, rigtig lækkert!

 

   

2 kommentarer

 • Lonnie

  Hehehehe hun har altid sådan et “jeg er li faldet ned fra månen” udtryk, det er bare alt for nuser!

  Men hensyn til det med hun ikke vil spise din mad, så er det måske fordi det købte ikke indeholder så meget smag, som det du selv laver? Så hun synes det er meget kraftigt… Sådan var det med min pige! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Dan Eliasen

   Det kunne godt lyde som en bud. Hvad gjorde du så? & tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Luxuskirurgi