Imorgen ..

Piece of norway …

Piece of crap! Er SÅ utilfreds med deres service!!

Ditlev bestilte en jumpsuit jeg havde ønsket mig længe, (ved godt folk syntes de er kiksede – jeg eeeeelsker dem!!) i før julegave til mig.
Den forventede ventetid på at modtage den ville være 1-3 hverdage, som med så mange andre ting man bestiller på nettet. NÅ men – der gik 5 hverdage. Jeg strøg self hen med Malucca på maven for at hente den, & den kunne da ikke blive flået hurtigt nok ud af pakken. Jeg skulle bare have den på, & rigtig hygge i min dejlige varme dragt herhjemme!

Det er så den forkerte de har sendt til mig – irriterende, men det kan ske.
Det er så en dragt der koster halvt så meget som den vi har bestilt, så kan ikke lige forstå hvordan man kan tage fejl allerede der. Jeg ringer så ind til dem for at aftale hvordan & hvorledes for skal selvfølgelig have den rigtige. Jeg venter så i en halv time, som den første i køen, men sådan er det jo.
Så når jeg får kvinden i røret, snakker hun svensk & fred være med det, men jeg kunne SLET intet forstå, men vi fik til sidst nogenlunde formuleret at hun ville sende et papir så jeg ikke skulle betale for at sende dragten tilbage.

Mht. dragten, suuuper lækker kvalitet, bare den forkerte! 🙁

Nå men den papir lap venter jeg så yderligere 4 hverdage på, & det er altså bare et brev. Jeg har nu sendt den anden tilbage for lidt over 1 uge siden, & modtog så en mail for 5 dage siden om at de havde sendt den rigtige afsted, & at jeg ville modtage en mail med et link, hvor jeg skulle kunne følge pakken, & at dragten ville være i mine hænder indenfor 1-3 hverdage. Den mail har jeg endnu ikke modtaget, & der er gået 5 hverdage uden jeg har hørt fra dem, selvom jeg har sendt en mail om at jeg mangler det link. Håber virkelig den kommer imorgen, & så handler jeg ellers ikke der igen.

Måske jeg bare er skide utålmodig, & det er ikke deres skyld at tingene er længe om at blive sendt, men syntes bare ikke det virker til at tingene køre derindefra!

SURT OPSTØD – i know .. 😉

1 kommentar

  • hej nanna jeg ville bare sige at i må for en godt weekend og en godt uge ps jeg kan være din godt ven på facebook ps jeg er på hilsen tommy

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Imorgen ..