Hammer lykkelig

Så vigtigt!

Vi ville idag droppe at lave varm aftensmad, & istedet kørte vi til en slagter der hedder ‘Slagter Frimann’ i Roskilde, & købte pålæg til den helt store guldmedalje – men lækkert var det! Vi købte så et skønt rugbrød fra Guldbageren. Det er bare Ditlev’s livret, at sidde & spise god rugbrød med alle slags pålæg. Det er vidst ligeså meget det med at man ikke bare sluger maden, men hygger med det, fordi man sidder & smøre sine madder ved bordet. 🙂

Nå men vi tog lige indenom ‘Kære Børn’ i Roskilde, som har været en af vores absolutte yndlings baby butikker! De er ekstremt søde & hjælpsomme – & ærlige! De prøver ikke på at sælge dig noget du ikke får behov for.
Der var så den søøøødeste natlampe til baby’s værelse. Den ligger klart på Malucca’s ønskeliste. Det er noget der hedder en ‘Tranquil Turtle’, som er en lille skildepadder der lyser & spiller beroligende lyde.
Den har 2 lydinstillinger – en beroligende melodi (& den er VIRKELIG beroligende!) & så havet. & så lyser den, også 2 forskellige måder. En hvor den bare lyser blå helt stille & en i bevægelse så det ligner havet. Den var faktisk vildt skøn! Kostede vidst 519,- lidt dyrt dog.

   

3 kommentarer

 • Agathe Jensen

  Åhh ja de er bare SÅ fantastiske de lamper! Faktisk kører mange af de der tilbudssider (hvis du kender dem) med netop disse skildpadder til halv pris for tiden – bare et tip 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Dan Eliasen

   Har faktisk godt set det, har bare ikke reageret, fordi jeg ikke kendte dem, så har bare tænkt “ja endnu en måde at frarøve mig mine penge på, men de kan tro nej, ka’ de!” haha :b

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke
  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Hammer lykkelig