Min elskede engel

Dagen idag

Idag kom en journalist, som jeg er rigtig glad for fra Ude & hjemme, med en fotograf der også lavede ‘Model for en dag’ med marianna dinesen på kanal 4 engang. Det skulle laves til noget net tv, for ude & hjemme, & omhandlede for mit vedkommende om mobning & hvad det har gjort for mig, i mit liv.
Jeg syntes simpelthen det er så vigtigt at folk står frem med deres erfaring med mobning, for tror det er oplysning & “spotlight” (eller hvad man kan kalde det) på det punkt. Der er heldigvis rigtig mange kendte & “ukendte” der står frem for tiden, men syntes ikke det kan blive for mange. Lige i det her tilfælde, er det bare jo flere desto bedre!
F.eks. de unge i ‘Silas’ Opgør’, jeg mener bare det er SÅ vigtigt det de gør, & har mega respekt for dem. Jeg har aldrig nævnt højt at jeg er blevet mobbet & hvor meget det ødelagde mig, & hvad det havde af konsekvenser. Det har også været hårdt at åbne sådan op, & vide at snart kan alle andre også se det – super hårdt at gennemgå igen, når man ville ønske man aldrig skulle opleve det igen.
NÅ MEN – det bliver spændende & se hvordan det bliver.

Mht. min mad idag, startede jeg morgenen med noget mega lækkert, syntes jeg selv!
Det bestod af 200 g. ylette som jeg blandede med 1/4 tsk. vaniljekorn & smagte til med multisød, så havde jeg halvt optøet 100 g. hindbær (frosne self) & blandede det bare sammen. 🙂 (billedet oppe i hjørnet).

Til aftensmad lavede jeg så svensk pølseret alá vægtkonsulenterne.
Den består af 100 g. løg som svitses bløde & så tilsættes der 120 g. grillpølser. Derefter kommes der 100 g. rå kartoffel skåret i grove tern, sammen med 1 dåse hakkede tomater. Smages til med salt & peber. Lad ellers det hele stå & simre indtil kartoflerne er blevet møre. Derefter tilsættes der så 50 g. græsk yoghurt eller DDV’s egen yoghurt, men det kan sagtens undlades. & så ellers bare en masse purløg – det smagte KONGE!
SUPER KUR & DE LÆKRESTE OPSKRIFTER!!

De 2 ovenstående måltider er altså kun for 1 person. 🙂
cx& så forresten, Nuls kom op på alle 4 idag, & der “stod” hun så & rokkede haha. 😀
20130211_185500Nå men nu vil jeg sætte mig over i sofaen til Ditlev & se ‘Divaer i junglen’. 🙂
Ha’ en god aften.

#Kyyyyyyysss! <3

 

 

2 kommentarer

  • Karen

    Hej Nanna 🙂 så lige unge mødre den anden dag og fik øje på jeres væg ophæng til dvd film – må jeg spørge hvor man købes sådan en ? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agathe

    Mums det ser godt ud den aftensmad!! Tak for inspiration og opskrift – den skal prøves i weekenden 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Min elskede engel