Spændende optagelser

Lidt om alting for tiden

Puha har indtil videre haft en uge med knald på. Syntes der har været gang i noget hele tiden!

I tirsdags var Malucca & jeg henne hos en ‘playdate’ – lille frække Feliks med krudt i nummeren hehe, & hans skønne mor Camilla. Det var bare super hyggeligt. Sidst vi sås tror jeg Malucca var 3 mdr & Feliks var 5 mdr, så der var sket meget siden!

Bagefter kørte vi lige hjem til min far & inviterede min lillebror i biografen på lørdag – prøvede at overtale ham til at skulle se “Otto er et næsehorn” men niiix, han ville sgu se “Min søsters børn i Afrika” – øv! hehe 🙂 Men skal nu nok blive hyggeligt alligevel. Biografen er jo ellers et syndens sted med popcorn, sodavand & hvad der ellers høre til, men jeg fik et tip sidst da vi var til vægtkonsulenternes “møde”. Man skulle lave nogle “gulerods penge” – altså skrælle gulerødderne & så skære dem i tynde skiver. Ofte er det jo sådan at man bare kører i hovedet, uden rigtigt at smage eller tænke over det, særligt i biografen. & så en flaske vand & pepsi max. Jeg glæder mig i hvert fald, & er forberedt på at skulle lave dobbelt op af mine gulerodspenge, for er sikker på det bliver et hit hos kære onkel Jalte også! 🙂

& guuud ja forresten, mens jeg var væk i tirsdags, så fik vi satme stjålet vores badeværelses måtte fra vaskekælderen – HVEM S**** STJÆLER EN MÅTTE?!?!?!?????? & ovenikøbet en måtte til foran toilettet, arhmen altså ………. har før fået stjålet noget tøj dernede, hvilket resulterede i at jeg blev enig med Ditlev om at vi IKKE hænger noget til tørre dernede – dog så vi ikke den store risiko i at lade en måtte hænge dernede .. Syntes det er direkte vanvid!

Årh NÅ MEN ALTSÅRRRR … Igår (onsdag) tog vi alle 3 ned & besøgte det sted jeg arbejdede da jeg blev gravid, & det var bare KANON hyggeligt. Vi fik frokost dernede, som var blevet inspireret af Ditlev. Det blev nemlig flæskesteg med det hele – DOG var de brune kartofler stadig hele hahah 😀 .. Det var jo liiiiige i vægtkonsulenternes ånd eller … 😀 Malucca opførte sig sååå pænt! Endda så pænt at de ellers så “bestemte” kvinder blev lidt bløde 😉 haha .. Det var bare sindssygt godt at være der igen & hilse på folk.

Der efter skulle vi ned & se på en lejlighed jeg var blevet tilbudt i Ringsted. 4 værelses, 83 kvm., god husleje, god beliggenhed & et godt område (havde jeg hørt). Men da vi trådte ind i den lejlighed, ej FØJ! Havde det virkelig dårligt med det!! Kan slet ikke forstå at folk kan efterlade noget sådan der .. Lejligheden var fuldstændig nikotin gult, væggene var kradset i stykker flere steder af katte, soveværelset havde fået et helt gulvtæppe af kattehår i klumper, børneværelset havde også den grimmeste væg hvor der stadig hang en halv plakat & stod en smadret sovesofa, så var der det sidste rum hvor der lå splatterkugler (de gule) over alt. Ellers var hele lejligheden bare fyldt med skrald. & for ikke at glemme køkkenet – nej nej nej. Helt synd for viceværten at han skulle vise den frem. Var han altså heller ikke selv helt tilfreds med, kunne man godt se. Nå men fik 2 andre boliger tilbudt samme dag, et sted vi rigtig gerne vil bo ret centralt i Roskilde MEN … på 4. sal. Det går jo desværre ikke med Ditlev i hvert fald.
Jeg er stadig håbefuld! 😀 Nu er tilbuddene jo begyndt at komme, så det hele virker lidt lysere nu ..
Nå men var til vejning i aftes, & jeg har absolut ikke holdt min madplan denne uge, så min vægt havde ikke gået hverken op eller ned, & det er jeg altså godt tilfreds med. Har sprunget rigtig mange måltider over, ikke gidet veje det, drukket i fredags & jaa, gjort alt man ikke skal. Så hellere dét, end at have taget på!

Idag kommer kamera manden & vores tilrettelægger & filmer – bliver rigtigt spændende tror jeg! Det omhandler skype & Marion Dampier-Jeans. Hun er altså så sød at snakke med. 🙂
Men først skal vi lige ned & få trænet et par timer, alle 3.

I må have en super dag alle sammen! <3
DSC00739

1 kommentar

  • Lena

    Ihh, er spændt på afsnittet med Marion. Kald mig bare nørd, men har læst alle hendes bøger 🙂 ville så gerne møde den kvinde en dag. Elsker at læse om de ting hun laver, det er LIGE mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Spændende optagelser