Lidt om alting for tiden

sygdom

Årh så har jeg de sidste 5 døgn ligget med de onde kramper, & ikke kunnet få noget som helst ned – hverken vådt eller tørt. Den smule der endelig kom ned, kom så sandelig også op igen.
Har ikke kunnet andet end at ligge på langs. Ikke engang skifte Nuls’ ble i ét stræk – blev simpelthen nødt til at ligge med ned 3 gange, bare igennem 1 ble. Det var helt forfærdeligt! Det endte så med jeg blev indlagt i lørdags, heldigvis med udskrivelse samme dag. Fik lagt drop, for at få noget væske & så nogle blodprøver, heldigvis ikke mere end det. De havde haft mistanke til blindtarmsbetændelse .. Dog var det ikke lige hvad jeg selv havde i tankerne, for min lillesøster havde det for en del år siden (denne var dog også sprængt) men hun havde da EKSTREME smerter.
Er nu ret sikker på det er pga. mine galdesten som jeg så fint dannede under graviditeten, & døjede meget med “dengang”. 5 stk. á 1 cm i størrelsen. Det var så fint, for da jeg blev scannet dengang, var der lige en lille numse på skærmen også, så fik billedet med hjem, af mine datters yndige popo. 😛

Jeg havde også planer om at få dem fjernet, men blev så “enig” med lægerne om (til forundersøgelsen) at sætte det i bero, når jeg nu var igang med at tabe mig. Det kunne vidst blive bedre (men også risikere at det blev værre) når man gik igennem vægttab. Men det her helvede er altså ikke til at holde ud. Føler mig som den værste mor, når jeg ikke engang kan holde til at lege med nuls, uden at falde bagover, af enten smerter eller svimmelhed, ØV ALTSÅ!

Det har sgu gjort at jeg har måttet aflyse en del ting. 🙁 I fredags skulle vi alle 3 have været afsted til Odense, hjem til fotografen Nikolaj Grundtvig & hans søde kone Mie, & få lavet nogle nye fotos & derefter havde Mie lavet mad, som uden tvivl havde været ekstremt lækker! Dobbelt øv at skulle gå glip af, både fotos, mad & deres selskab!!! 🙁

Om lørdagen skulle jeg jo have været i biografen med min lillebror, men det måtte jo også aflyses – så den har vi så til gode.

Foto fra sidst vi var i Odense, hos fotografen. 🙂
IMG_9497-Edit

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Lidt om alting for tiden