Go' aften Danmark

Næsten Esben – min dybeste respekt!

Jeg har igennem de sidste par år, mødt rigtig mange spændende mennesker. Dels igennem Ditlev, men særligt også efter min medvirken i ‘de unge mødre’.

I forbindelse med det sidst nævnte, var vi jo som skrevet i et tidligere indlæg, inviteret ind til at skulle lave et ‘talkshow’ ang. “dum afsnit 400”.
Der fik jeg snakket særlig meget med en af de tidligere deltagere, som jeg også havde skrevet med forinden.

Må godt nok indrømme, han tog sgu pusten fra mig. Sjældent har jeg oplevet så skønt et menneske. SÅ nem at snakke med, så hamrende intelligent & jaa, det var godt nok en fornøjelse.
(Ikke at de andre piger ikke også var en fornøjelse, for det var de).

Jeg snakker naturligvis om Esben.
Tror der er mange, (inkl. mig selv, inden jeg mødte ham) som ikke helt kan finde ud af at forstå eller sætte sig ind i de forvandlinger & tanker han (& andre transkønnede) gør sig. Jeg har aldrig på noget tidspunkt tænkt noget negativt omkring det, men tror medmindre man selv føler sig fanget af sin krop (i den forkerte krop) så er det måske ikke 100% til at forstå.
Både Ditlev & jeg stillede self en masse spørgsmål, for man er jo nysgerrig, & han formåede simpelthen at forklare/fortælle så godt, så man slet ikke følte at det var en “fremmed ting”, det at være transkønnet.
Nu har jeg ikke mødt ham før hans forvandling, men jeg kan slet ikke forestille mig ham som andet end Esben. Overhovedet!

Han har startet sin egen blog, hvor han åbent fortæller om sin transkønnethed, & jeg sluger det råt – hvis man kan sige sådan. 😀
Synes det er SÅ spændende, & synes helt klart også andre skulle følge hans blog.

Den kan læses HER!!

2_zpsda707bf2

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Go' aften Danmark