Luxuskirurgi.eu - Litauen

“Nu kan det være nok”

… Sådan tror jeg i hvert fald Malucca tænker!

Hun starter heldigvis i vuggestue på tirsdag d. 16. april, men puuha det føles faktisk som ret lang tid synes jeg.
Man kan godt mærke hun er ved at være træt af at kigge på sine forældre, hun mangler altså noget aktivering på en anden måde, med andre børn. & forstår hende godt. Det er begrænset hvor spændende vi er at kigge på & være sammen med, dag ud & dag ind.

Er der nogle forslag til hvad man kan lave, som de små omkring 1 års alderen, VIRKELIG elsker at lave?
Ville virkelig være dejligt med råd & erfaringer udefra – pleeeease hehe! 😀

kh_sbs_dum_nanna007

   

8 kommentarer

 • Rebekka søgaard

  Hej Nanna..

  Har selv en pige på 9 mdr. og kan godt forstå dig 🙂 hun er så ikke mit første barn men den anden er en dreng..
  Men noget de små elsker er det sang og rytmik, gymnastik og at læse.
  være uden for en en sandkasse eller skoven kan os være lykke eller hvis du kender nogle med børn evt større underholder de de små genialt…
  håber det hjalp lidt 🙂

  Hilsen fra Rebekka

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hehe, jeg fornemmede det samme med min datter inden hun kom i dagpleje sidste år 🙂
  Min datter, som godt nok er halvandet, elsker at være udenfor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria engelund

  Her omkring hvor vi bor (fyn) har jeg set flere opslag på legestuer,f.eks på biblioteker og tumleakademier osv,hvor det er et par timer el anden form for samvær med de små i den alder. for som du selv skriver,så trænger de sikkert til den kontakt børn har til hinanden.. Og de bliver dejligt trætte og udfordret på sanserne. og så er der svømmehaller, en god gåtur i naturen-skoven og havet har mange lyde,har jeg ladet mig fortælle at de synes om.. og hvis det så bliver blandet med lidt hygge dage hjemme,ku tiden måske føles mindre lang 🙂 det var bare en tanke 🙂 held og lykke med hyggestunderne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Evt. Frilands museet i Virum ! Dejligt sted hvor børn kan løbe rundt , der er nogen få dyr de kan kigge på 🙂 min datter elskede det da hun var omkring 1 års alderen . Og gør det stadig .. ( gratis indgang )
  Legeland i Herlev , slangerup Køge osv ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi Jansen

  Hej Nanna

  Min datter er 1 år og startede i dagpleje i januar. Og lige inden hun startede havde jeg samme problem.

  Jeg brugte meget af dagen på at aktivere hende. Vi mødtes med enkelte personer fra mødregruppen 1 gang om ugen. Så tog vi på legeplads, gynger og rutschebane er er hit.
  Så gik vi i svømmehal eller til gymnastik ca. 1 gang om ugen.
  Så besøgte vi venner og familie om eftermiddagen.

  Derudover gik/går vi rigtig mange ture og kigger på forskellige ting. Hun får lov at mærke på sten, grene o.s.v.
  Og ellers bare danse rundt til musik derhjemme. Det elsker hun. Man ser tosset ud, men ungerne elsker at blive svinget rundt og få hoveder nedad og alt det der.. Evt. Blæse sæbebobler mens i tosser rundt til musik…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Mortensen

  Hej Nanna.

  Jeg husker den “søde tid hjemme”, som var det i går og kan sagtens følge jer i problemet med at dagene tit bliver ret ens formet.
  Jeg gik en gang om ugen i legestue, hvor min søn kunne boltre sig med andre børn på hans alder, ellers mødtes jeg med nogen af pigerne fra min mødregruppe, for at Liam, (min søn) kunne lege med deres børn.
  Vi har også en rigtig sød farmor der synes det var smadder hyggeligt at gå ture osv. med Liam, så han kunne se og opleve andet end kun hans mor og far. ;-))

  Måske kunne I mødes med andre, som også har børn, hvor de små kan bruge noget tid sammen?

  Jeg kunne i hvert falde nemt mærke forskel på om Liam havde haft en dag med nye indtryk i form af andre børn, eller om vi “bare” havde lavet det sædvanlige.

  Hilsen Pernille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh va stor hon har blivit. Kikar på Unga mödrar som börjat i Sverige nu.. Var tvungen att leta upp dig och se hur det går för lilla Malucca och för er. Hon är riktigt lik sin pappa 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janne

  Hej Nanna. Jeg er mor til 3 og har været dagplejer i 18 år. Min erfaring siger mig at i skal kigge i bøger , blade o.s.v. sætte ord på alt hvad i laver og hvad i ser. Du vil blive forbavset over hvor hurtigt din datter begynder at snakke. du kan evt. lave en mappe/ hæfte med billeder af dem hun kender og ting hun godt kan lide. Den er også rigtig god til at træne sproget med. Gå tur og se på dyr. i har nok et sted hvor man kan fodre ænder .men det gennemgående er at huske at sætte ord på det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Luxuskirurgi.eu - Litauen