...

Düwald

Der har været en del der har spurgt til mine bryn, & har vidst nok også skrevet det på bloggen før, men her kommer det lige igen. Jeg fik lavet/tatoveret mine bryn 1. gang hos Düwald i Kolding, af Pernille Agerup. Rigtig dygtig til alt hvad hun laver.
I kan lige se lidt om hende HER.
Hun er rigtig sød, & har virkelig fået opbygget noget stort & godt, sammen med en anden kvinde. 🙂

Første gang jeg skulle derhen, var jeg faktisk ret nervøs. Tænkte bare “åh nej, hvad hvis de er mega arrogante?! & så sidder jeg der som en lille trist ugle” .. Sååå dumt at have sådanne fordomme, men synes hun var så pæn, så tænkte bare at der kom jeg, helt nederen agtig haha. Det var så ikke tilfældet, for hold nu op de er bare SÅ søde!

Jeg har også i lang tid fulgt hendes blog, fra den spæde start, & det er hun altså også rigtig god til! Den kan i tjekke ud HER også. 🙂

Når det gælder bryn, betyder det bare så meget for ansigtet – det mindste kan ødelægge rigtigt meget. Om de er for “overraskende”, for stort mellemrum, for tætte, for tynde, for tykke, for mørke, for lyse osv. & så tjek lige det talent hun har indenfor extensions! Wauw!! ..
Kæmpe anbefaling herfra i hvert fald!

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

...