Pisse hamrende god dag!!

Muls 1 år – om lidt

Nu nærmer tiden sig gevaldigt mod Malucca’s 1 års fødselsdag – næste fredag d. 24/5. Puuha 😀 .. Det bliver bare en mor & datter dag, hvor vi har booket tid til fotografering hos Blitz Foto ved 12 tiden, så jeg har nogle billeder fra den dag, ligesom jeg har fra graviditeten, nyfødt & en masse andre gange i løbet af det første år. & så tror jeg vi måske tager i zoo, eller laver noget andet sammen.
Ditlev har valgt at han holder noget for hende, når hun er ovre ved ham weekenden efter, så han kommer desværre ikke. Det var dog planen i starten, men jaaa .. 🙂

Fødselsdagen bliver holdt om lørdagen, bare med nærmeste familie fra min side, hvor det så bliver med boller, kage, kakao & så aftensmad senere ..
Har den smukkeste kjole til hende, & har nu bestilt et enormt sødt hårbånd til hende. I bliver nødt til at tjekke siden ud – søg på “Baby Hårbånd” på facebook!! Skal nok sætte billeder ind når jeg har modtaget det.
Her er lige lidt af dem hun har lavet – btw. den smækre model på billedet, er designerens egen “Buddha baby” som hun kalder hende. Såååå lækre kinder, haps haps 😀

plkoijnbh

& så har jeg også bestilt en mega flot kage, fra en kvinde i Ringsted – hun er fuldkommen vanvittig dygtig – den skal der self også nok komme billeder af når jeg har den 😀  Er vildt spændt på selv at se den! .. Her er der lige et lille udvalg af hvad hun ellers har lavet 🙂 ..

jhcd
Men indtil videre synes jeg lige i skal tjekke siderne på facebook!

2 kommentarer

  • camilla

    hej Nanna 🙂
    stort tillykke med lille nuls 1 års fødselsdag den 24/5 🙂
    håber i får en fantastisk dag, bliver blød i knæene hver gang jeg ser, billeder af din lille prinsesse 🙂
    hip hip hurra hip hip hurraaaaaaaaaaaa.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie Havmand

    Hej Nanna.

    Stort tillykke med din lille prinsesse :o)
    De kager ser virkelig godt og jeg har selv en lille søn der fylder 1 år lige om lidt. Jeg tænkte på, om hun laver til andre og hvis hun gør, om du har en hjemmeside eller andet på hende.

    Mange hilsner
    Sofie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Pisse hamrende god dag!!