Min blazer

Et lille piv herfra

Synes godt nok mit liv er liiiiige fyldt nok for tiden – klager altid over der ikke sker nok, men liiiiige nu må der godt skrues lidt ned. Vi skal til at flytte på fredag allerede, så render rundt i flytterod, & jeg hader det!! Jeg er seriøst en lort til at pakke, om det er min bolig eller bare til ferie .. Det skal være i sidste sekund, & denne gang er absolut ingen undtagelse.

Jeg har heldigvis fået pakket hele kælderen, men kun 5 kasser oppe fra lejligheden, & 2 af kasserne er bare dvd’erne. Hmmmmm, ender med at blive helt hårløs af det her .. Ej altså det er meget det der med at man stadig bor her, så vil ikk pakke alt ned jeg kunne risikere at skulle bruge, & så alt rodet .. Kan slet ikk leve i det, & kan jo ikk flytte kasserne over i det nye sted, før jeg har nøglerne … Det skal bare overståes det her .. Ved jo godt at rom ikk blev bygget på en dag, men kunne nu ellers være skønt! 😉

Har en liste jeg hver dag sletter ting fra – sådan en to-do liste med opringninger osv. Men hver gang der slettes en, kommer der en til. Det er også det med at flytte kommune, så er det jo ALTING der skal søges eller ændres om på ny .. Der ud over, vil den nye vuggestue Malucca kan få plads i, ikke lave indkøring før til august, selvom der er plads. Det gør jo slet ikke tingene skide besværlige 😉 .. Så det bliver en dejlig cykeltur på ca. 28 km dagligt – meeeen så kan man håbe på der kunne ryge lidt ekstra kilo der SÅDAAAN! 😀

Nå men er jo derudover også kaldt til samtale på kommunen igen, så lad os nu se hvordan det spænder af. Er ikke yderligere nervøs, for ved at “anklagen” ikke har noget på sig, men de skal jo tage det alvorligt. Dejligt at vide, at der ikke bliver slækket på når det gælder børns velfærd i Roskilde Kommune.
& så er der ellers ikke meget der kan slå mig ud for tiden, har en helt nyfunden energi, som bare tager mig op at flyve – & nej det er ikke et stofmisbrug. 😉 Det er det skønne bagland jeg har af venner, familie & jaa dejlige personer. 🙂 Føler mig virkelig beriget op til begge øre, med al den støtte & kærlighed.

– & så må i altså undskyld der ikk er meget lyd fra mig for tiden, men skal nok vende stærkt tilbage, når der er kommet styr på vores hverdag igen.

Med de dejlige flyttekasser i baggrunden - EEELSKER AT FLYTTE!!!!!!

Med de dejlige flyttekasser i baggrunden – EEELSKER AT FLYTTE!!!!!!

1 kommentar

  • M

    Iih altså Nanna! Savner jo helt at læse dig blog…
    Har det på helt samme måde som dig med at flytte. Alt skal i papkasser NU, og alt skal stilles på plads det nye sted NU. Haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Min blazer