Autostol - din erfaring?

Hvorfor???

Det hele er så frustrerende lige for tiden .. Synes hver gang jeg får lukket en dårlig dør, & tænker “fedt man! nu skal det bare køre fremad” så får jeg smækket en ny dårlig dør lige i fjæset ………

Fedt jeg har fået en alt for dejlig bolig, som vi bare stortrives i. Fedt byen er en rigtig fed by, af hvad jeg har oplevet indtil videre. Fedt jeg endelig er kommet på plads, med alting hvad der skulle søges for ny, & skiftes adressemæssigt osv. FEDT jeg har fået jordens mest fantastiske kæreste der bare elsker mig & Malucca, & kun påvirker mig i den rigtige retning, & er med til at udvikle mig på den fede måde. Fedt jeg har jordens dejligste familie. Fedt jeg har den støtte rundt omkring jeg har. Fedt jeg har fået internet igen, & kan holde bloggen kørende igen ….. MEN, for helvede jeg er træt. Træt af at få al den modstand fra Malucca’s far – jeg er ikke ude på at hænge ham ud, eller nogensinde tale dårligt om ham, ligegyldigt hvad mine tanker & oplevelser er med ham … Det er Malucca’s far, & det vil han altid være. Ville aldrig gå imod det, eller ikke lade hende vide hvem hendes far er …..

Der har bare ikke været andet end modstand på den front siden vi gik fra hinanden. Jeg endte på den bekostning til møde, da han indberettede mig for at skulle omgåes “stofmisbrugere” & trække Malucca ind i det miljø. Det faldte så til jorden, da der ikke var det mindste at komme efter. Det ændrede dog bestemt ikke på, at det hele tiden skal være en evig kamp mellem os ..

Jeg kan ikke forstå, at noget der kunne være så nemt & ligetil, skal være så svært & røvet … Det er for fanden Malucca der står i midten, & det knuser mig, at man vil blive ved i den dur.
Har aldrig forstået mødre der bruger børnene, mod fædrene, & jeg kunne ALDRIG finde på at gøre det til noget negativt at vi ikke er sammen mere. Det er det bedste for os alle!! Malucca vokser nu op i et hjem, KUN fuld af kærlighed & ro, har en mor der er fuld af overskud, en far der trives fordi han er tilbage i Jylland & nu med ny vuggestue der bare køre. HUN ELSKER DET!

Idag startede ud med at være en hammer fed dag, jeg havde en del indlæg jeg gerne ville lave på bloggen mens Malucca var afsted – det var første dag hun skulle prøve at sove til middag i vuggestuen .. Jeg skulle gøre klar til imorgen, hvor der skal filmes & skulle bare hente Malucca & kamphygge med hende i eftermiddag .. Ud & lege på legepladsen, have besøg af en veninde i en times tid, & bare snakke & hygge allesammen.
Alt fedt, indtil jeg åbner postkassen, & ser at nu skal jeg til samtale igen igen, pga. en underretning om at jeg skulle være aktiv stofbruger. Den kom da self fra – ja gæt hvem!

Jeg er så træt af at have den skide sky hængende over mit hovede .. Så kan det godt være der er 50+ fede ting i mit liv, men så snart det handler om min evne som mor, at der skal sættes ting igang hele tiden, pga. en herre der har ondt i bagdelen ovre i Jylland, så trækker det bare alt andet ned …. Der skal 10 plusser, til at udligne et minus, men det her minus, er bare 1000 gange større – det er jo for pokker det mest værdifulde jeg har i mit liv, det omhandler ….

Det stopper jo ikke foreløbig det her!

1091093_10201199595407905_1623530252_o 1172631_10201199592007820_1264969367_o

Åh Malucca hvor jeg elsker dig, & jeg vil gøre ALT i verden, for vi skal komme endnu bedre ud på den anden side af alt det lort, vi åbenbart skal hives igennem først ….

8 kommentarer

  • Maiken

    Hej Nanna, ytrer Ditlev at han vil have Malucca boende hos ham, eller hvad er det han håber at få ud af det her?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke clausen

    hej Søde Nanna
    Tænker på jer her i den svære tid og ja det er jo bette musen som går ud over, men vil støtte dig alt det jeg kan for man kan da se du ikke tage stoffer, være stærk for Malucca og din dejlige kærste, ditlev er jo maluccas far men han behøver da ikke at hænge dig ud med sådan noget eller i hele noget. pas nu godt på jer selv. mange knus kram til jer….:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Jensen

    Fat mod min pige og snart vi du se lysere sider alt begyndelse er svær også for Maluccas far, vi havde selv en sådan op-ned ture men mine 2 eks mænd endte med at blive mine venner, den ene blev en meget trofast ven igennem 33 år på godt og ondt, tag det roligt og nyd nuet, du er på rette vej og tro mig Ditlev følger stille og rolig med hen ad vejen, knus og varme tanker til jer alle <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Søde, søde Nanna. Først vil jeg lige sige hvor dejligt det er at høre fra dig igen! Der har været meget stille herinde 🙁
    For det andet så er det bare sådan nogle gange med livet, så går det en meget imod og jeg er sikker på du nok skal klare den. Der er jo intet at komme efter, og det må D da også vide. Vi må håbe det går op for ham på et tidspunkt at det bedste sted i verden for Nuls, det er da hos sin moar.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Åh hvor ØV at det skal være sådan!
    Forstår da heller ikke lige hvorfor kommunen bliver ved med at tro på de ting han siger?!
    Det er da KUN at ødelægge din søde datter, når hun skal være i midten af det hele.. hun kan da helt sikkert mærke hvordan du er påvirket af det osv..
    Håber virkelig for jeres skyld at det stopper meget snart..
    føler med jer
    God vind fremover.. vi glæder os til at følge dine opslag fremover 🙂
    Kram fra jylland..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Jeg arbejder selv indenfor systemet og det sker desværre at mennesker underretter af andre grunde end bekymring for barnet! Det burde være strafbart at prøve at ødelægge en familie eller et forælder-barn forhold på den måde!! Føler virkelig med dig og er sikker på at så længe du har dit på det rene så skal de nok lade dig være på et tidspunkt når de har undersøgt gang på gang at der intet ligger til grunde for underretningerne! Det er en sej kamp at skulle tage og burde ikke være nødvendig! Forstår heller ikke at man kan finde på at bruge sit eget barn på den måde! Godt du har kæreste og veninder som er der og som kan støtte dig! God kamp Nanna! Du er sej og Malucca er heldig som har en mor som dig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Hej Nana. Bare bliv ved! KÆMP!
    Du har 100% opbakning fra mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Andersen

    Han må da snart komme videre med sit liv.Han bruger kun alt det der for at ramme dig. Forde han er sur.der sker bare noget med nogle mennesker når de går fra hinanden. Det var nok bedre han fandt sig en kæreste som han kan op i .eller noget hobby.
    Enurrer ham og kom videre og svar ham ikke hvis han ringer/skriver. Aftal kun om guld klumpen.Jeres lille pige.

    Venlig hilsen
    Marianne

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Autostol - din erfaring?