Hvorfor???

Vores kommunale system

For god ordens skyld, vil jeg godt slå fast … Ja nu har jeg været igennem det kommunale et par gange .. Både som ung, yngre & som mor et par gange, & åbenbart ikk for sidste gang. Jeg er ikke imod kommunen eller deres arbejde .. Er heller ikke imod at de indkalder mig til møde – de anklager der er kommet på mig, er jo ikke småting ..

Tænk nu hvis jeg var omgivet af hårde stoffer, alle folk der kom i vores hjem var påvirkede eller rendte rundt på vores toilet & sugede til den store guldmedalje. Tænk hvis jeg hver morgen, startede dagen med lige at tage noget til næsen, & sluttede af med at ryge en joint (osv i den dur), det ville da absolut ikke være optimalt for en lille pige at vokse op i – LANGT FRA!!

Kommunen ved jo ingenting, andet end hvad de får af vide, så selvfølgelig skal der reageres, når det handler om børns trivsel, ve & vel. Der er alt for mange børn der har lidt under kommuner der ikke har reageret på den ene underretning efter den anden.

Kommunen kan også fejle, & det er mindst ligeså skrækkeligt, som når de har ignoreret en underretning, der havde hold.

Dengang jeg var gravid, & kommunen satte en §50 igang, var skide svært at acceptere & forstå, fordi det er et så skide følsomt emne som forælder, når det omhandler ens et & alt. Det kan jo give et udfald der ender i at man mister retten til guldet … Årh må være det værste i verden, at skulle opgive retten til sit barn puha … 🙁
Men igennem den undersøgelse, fandt jeg jo ud af hvad det drejede sig om, & det er jo ikke noget de gør for at være onde, det handler kun om at beskytte barnet/børnene .. Det er det allervigtigste!

Der skal bare så lidt til, før det ødelægger et liv .. Det kan jo ses i dokumentaren “er du mors lille dreng?” (klik på det pinke, så kommer man til dokumentaren, hvis man ikke har set den). Følgerne af lille Jørn’s start kan så ses, 10 år efter i “er du mors lille dreng – 10 år efter” .. Der skal så lidt til, lige fra starten, så det er altså noget af et ansvar kommunen står overfor … Må godt nok være nogle svære/hårde valg de skal træffe, & nøj hvor er jeg glad for det ikke er mig der sidder i deres sted!

Nu igen er jeg ikke gal på kommunen – bestemt ikke!! De gør bare deres job, & deres bedste .. Det er et helt andet sted, min frustration ligger ..

1 kommentar

  • Lene

    Hej syntes du klarer det flot du er en god mor i det vi ser og en rigtig stor støtte for Ditlev så blev små str over jeg læste han havde meldt dig:-( men håber du klarer det og de finder ud af ham spilder deres tid;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Hvorfor???