"Det erotiske spejl"

2. underretning til kommunen

Jeg har helt glemt at fortælle hvordan mødet gik i køge kommune, ang. den seneste underretning der var lavet, om at jeg skulle være aktiv bruger af diverse stoffer.

Jeg havde jo snakket med hende i forvejen, i telefonen hvor vi havde fået det meste på plads, men valgte at sige ja tak til et møde alligevel for at finde ud af hvad der kunne gøres fremadrettet i hele vores situation.
På baggrund af den tlf samtale, havde jeg jo rigtig gode fornemmelser & forventninger til mødet, men hun sprængte alle forventninger & toppede det hele ekstra meget. Hun fik mig endda til at sidde & tude af glæde & lettelse inde til det møde. Kunne dårligt få armene ned igen efterfølgende.
Det var så fed en oplevelse at komme ind & bare blive mødt & forstået. Var 120% ærlig omkring alle mine frustrationer omkring vores situation, & om hvor meget det brændte sammen oppe i mit hovede, pga. jeg bare føler det er skruen uden ende med de underretninger & den modstand fra “holstebro”.

Vi aftalte at de ville tilbyde mig noget der hedder en §11 tror jeg nok, som er 5-8 psykolog samtaler, til at få aflastet nogle af alle mine tanker & hovedpiner omkring modstanden fra Ditlev. & den kan forlænges med yderligere 5-8 samtaler, & så derefter kunne man tage den op, om der er andet de kan hjælpe mig med i “kampen” (det lyder så grimt, men det ord bruger jeg nu).
Altså men det er ikke allround samtaler – så hvis jeg havde noget i barndommen, skolen, kæresteproblemer osv, er det ikke dér jeg skal aflaste de tanker, det er udelukkende kun til at komme godt igennem alt det her hejs. Ønsker heller ikke andet. Har ikke andre ting jeg skal have på plads, men mit hovede brænder helt sammen, når der dukker noget nyt op i sagen mellem mig & ham.

Hurra for en fed kommune, en alt for blæret sagsbehandler & den fulde forståelse der er derfra!!!

3 kommentarer

 • pia

  Altså hvis du er underrettet til kommunen… så bestemmer du ikke selv om hvorvidt du vil til det møde eller ej… den ting skal lige på plads her synes jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Dan Eliasen

   Jo det gjorde jeg i det her tilfælde, for vi havde fået tingene på plads. Så hun spurgte mig i slutningen af samtalen om jeg overhovedet gad til det møde, når vi havde taget den igennem telefonen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Ej hvor dejligt for dig at de faktisk gerne vil hjælpe dig på kommunen. Dejligt med en god historie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

"Det erotiske spejl"