2. underretning til kommunen

Alle de følelser

For en måneds tid siden, optagede vi til de unge mødre – med Janus.
Det er absolut den sværeste optagelse jeg har været med til dato.

Egentlig en dag som alle andre når vi har haft filmet, & er altid modereret ærlig når der er kamera på – self har der været ting jeg ikke har delt, men det jeg har delt har jeg været ærlig omkring & fortalt de følelser der gemte sig i mig. Det er også meget nemt at fortælle om hvilke følelser man har for sit barn, & det er nemt nok at skrige det ud til hele verden, for det føles som det nemmeste mest naturlige i hele verden at give udtryk for hvor evigt højt jeg elsker min fantastiske nulse.
Denne gang handlede det jo så om mine følelser omkring at have en ny kæreste, & mine følelser til Janus.

Jeg ved godt jeg tit har skrevet statusser om hvor glad jeg er for ham osv, men det er også skide nemt i alle tilfælde at sidde bag en skærm & kaste alle sine meninger, holdninger & følelser ud. Nu skulle jeg sidde overfor en kameramand & min tilrettelægger (& alle seerne på et tidspunkt) & krænge mine følelser & tanker ud, om denne nye forelskelse jeg aldrig før har følt på samme måde.
Det var virkelig en privat ting for mig, & haaaaammer grænseoverskridende! Måtte også puste ud en del gange den dag, & lige synke inden jeg kunne svare. & jeg kunne slet ikke svare hvis Janus sad & kiggede på mig imens, & slet ikke hvis vi lige fik øjenkontakt.
Det er bestemt ingen dårlig ting, det er bare meget overvældende!

Endnu sværere er det, når man ikke føler man har fortjent at være så glad. Eller har fortjent at blive elsket så meget, som han gør det. Det er jo mega ubeskriveligt fantastisk, men bare så svært at bare nyde det.

Det at have levet i et forhold uden kærlighed i 1,5 år, som var ren forældreskab har rørt mere i mig, end jeg selv regnede med det ville gøre. Man kan altid sidde & sige hvad man ville have gjort anderledes hvis man vidste det, men det ændre ikke på tingene. Det eneste man kan gøre, er at agere ud fra den erfaring man er blevet rigere, & tænkte at det var godt det så sluttede nu, istedet for at køre længere ud.

Vi er i hvert fald 2 meget lykkelige piger i vores nye tilværelse med vores nye mandlige “bekendtskab” hehe. 🙂 <3

Undskyld det rystede billede :-) Men det er bare meget sigende!

Undskyld det rystede billede 🙂 Men det er bare meget sigende!

2 kommentarer

  • Elisa Petersen

    Kære Nanna.
    Jeg vil glæde mig så meget til at se det afsnit:), er så glad på jeres vegne over at du/i har fået kærligheden ind i jeres liv igen.
    Og så skal du lukke ørerne for hvad andre tænker og siger om ham, om hvad han har lavet før, for ALLE fortjener en ny chance, og er sikker på, at han er så god for dig/jer.
    Ønsker jer alt held og lykke fremover, og glæder mig til at følge jer.

    Hilsen fra Elisa Petersen. fra Nyborg.
    mormor,farmor, og bedste 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Melissa

    Ihh, hvor jeg glæder mig til, at se de nye afsnit.:-)

    Tak for en super blog… Den går lige i hjertet!
    Ønsker jer alt det bedste:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

2. underretning til kommunen