Byebye ashtray

“Det erotiske spejl”

Der ligger en butik i kælderhøjde i Roskilde, der hedder “Det Erotiske Spejl” som jeg har kørt forbi en lille million gange, & altid tænkt “gad vide hvor længe den kommer til at holde”. Ikke at jeg tænkte noget grimt om den, men det er ikke lige noget vi har haft i Roskilde før af hvad jeg ved af, så tænkte nok at det var der en grund til. Dem jeg kender som skal købe noget i den slags butikker, plejer at tage ind til gaden & kigge, inkl. mig selv.

Men så igår efter jeg havde været til tandlæge, tog jeg lige et smut ned af nysgerrighed. Feeeeed fed oplevelse! Hende kvinden der arbejder der nede, var bare så sød & imødekommende – slet ikke noget lummert sted eller stemning. Gik rundt & kiggede & stillede spørgsmål som blev vel svaret & fedt imødekomment. Butikken er også ret flot & meget “classy” (hvis i forstår hvad jeg mener?!?!), selvom der bestemt også er ting til de lidt mere kinky & ikke så “uskyldige”. 😉

I den ene ende er der jo al legetøjet osv & så i den anden ende var alt tøjet. De flotteste corsager, baby doll kjoler, silke kjoler, uniformer, catsuits, undertøj (både det fine & lidt mere “vulgære”, selvsiddende strømper, lange lak støvler osv.

Det fedeste af det var så at de gør rigtig meget ud af at have hele deres sortiment til alle størrelser. Tænker tit at man kan få ALT til str. xxs-m/l, men til folk der skal bruge større størrelser (for mere fyldigere kvinder, vil også gerne klæde sig frækt engang imellem ikke!!), & ofte er der så kun lige et sortiment på 5 vare til den større størrelse, ikke ligefrem det vilde slaraffenland vel … Men her var der simpelthen ALT!

Har set på nettet at man kan købe den slags tøj/undertøj/dragter/uniformer i de størrelser, men jeg synes nu bare det er lidt federe at man lige kan prøve det inden. 1 ting er hvis man bestiller det på nettet, & man så kan passe det, men det betyder ikke det sidder flot på én.

Synes også når man skal prøve uniformer i en butik i gaden, så er det ofte bare ikke fedt! JEG har i hvert fald ikke haft lysten til det, men derinde var det bare som at prøve en trøje i h&m fx.
& priserne er bestemt heller ikke grimme! Selvfølgelig er der da noget der er i den dyrere ende, men det er der jo alle steder, men der er også så man kan følge med selvom ens pung ikke er den tungeste.

De holder også nogle forskellige events, bl.a. Ladies night, foredrags aftener – det er bare at gå ind på deres hjemmeside www.deterotiskespejl.dk & holde øje med hvad der foregår & hvornår. De har også en facebookside – bare søg på “det erotiske spejl” – surprise hehe. 🙂

Jeg købte selv et par corsager, men har valgt ikke at dele billederne, da det muligvis nok kan støde nogen, men lover jer, de sidder RIGTIG flot selvom jeg bestemt ikke er en lille bitte tiny lady. 😉
Hvis man kommer fra Roskilde, omegn eller bare tænker at ville tage imod Roskilde synes jeg bestemt lige det er det værd, at smutte ned forbi. Der er parkering lige overfor, hvis man er i bil. 😉 & hvis man er i tog er det kun 7-800 m. ned ad gaden, mod krydset ved politistationen.

3 kommentarer

  • Sif

    Enig Nanna!!!
    Det er en vildt lækker butik! Og hende som ejer den, er fantastisk og kan også godt tage pis på nogle til som, jeg for eksempel, synes er lidt for vulgære.
    Men vild lækker butik!!! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Fedt du også har sådan en fed oplevelse med den!! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Fedt med en blogger fra(?) Roskilde!:)
    Er derfra og er bare så dejligt at man ved hvor det ligger osv. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Byebye ashtray