Til is-elskere!

Boudoir fotos

Fik jo taget nogle boudoir fotos, mens der var kamera på, som var på tv i denne uge. Jeg har fået en masse henvendelser & spørgsmål omkring denne oplevelse .. Men istedet for at svare alle individuelt på de stort set samme spørgsmål, kommer de lige her, sammen med en lille konkurrence. 🙂

Selve oplevelsen – fik idéen da jeg tilbage i 2012, gav min veninde et gavekort i fødselsdagsgave til boudoir fotos, hos selv samme fotograf, men hun har også gudekroppen, så det var ikke lige en tanke jeg havde, om selv at skulle være foran linsen. Så sidste år, henviste jeg en anden veninde til fotografen, da hun ikke anede hvad hun skulle give sin kæreste i fødselsdagsgave. Hun har været igennem et større vægttab & havde ikke selv lige selvtilliden med, da hun synes der måske var nogle “løse ender” .. Hun vidste bestemt ikke hvad hun kunne forvente, der ville komme af resultater, da hun ligesom jeg selv, tænkte det kun var for de åleslanke, model størrelses kvinder – men da hun var færdig & så resultaterne, amen altså jeg siger jer, hun blev liiige en halv meter højere MINDST! Jeg blev så glad på hendes vegne & sådan lidt rørt over at se hvad det faktisk gjorde ved hende.
Den følelse ville jeg også opleve, men igen sad jeg med tankerne om “nåå jaja, men det er jo også HENDE! Det ville være noget helt andet hvis det var mig der var på billederne.”

Jeg fik så smidt en video op på facebook om min oplevelse & da jeg før har udtalt mig om mit syn på mig selv på tv, ringede min tilrettelægger mig op & spurgte om det ikke kunne være en “historie” at vise.
Jeg var ekstremt meget imod i starten, totalt usikker & det skulle i hvert fald ikke være noget andre skulle være vidne til, men efter vi snakkede frem & tilbage & jeg fik fortalt hvad mine betingelser var omkring hvad der måtte filmes & ikke måtte, eller hvor mine grænser lå, fik vi aftalt at det kunne vi godt.

Jeg ville selvfølgelig ikke bruge andre end Anette Damgaard, som jeg altid bruger når der skal tages billeder, ligegyldigt hviilke billeder det er (gravid, newborn, baby/børne fotos, julekort, julegaver etc.), så vi kontaktede hende & det er jeg lykkelig for!
Jeg har altid været enormt glad for de billeder hun har taget, men det har primært været af Nulle & ens guldklump er jo altid hammer lækker, så det er ikke så svært at forelske sig i hendes magi med billeder .. Man er jo enormt selvkritisk, så det er lidt sværere der.

Jeg lover jer, da dagen kom, jeg rystede!! Jeg kunne dårligt gå på stilletterne, lægge makeup eller trække vejret .. Een ting var at der var kamera på & jeg vidste det skulle deles med resten af Danmark (eller de seere der ser programmet), men at jeg skulle tage de billeder, var dybt grænseoverskridende.
Har før fået taget gravid billeder med ikk for meget tøj på, men der er maven i fokus. Nu skal man pludselig ligge der som om man er hammer sexet & bare føler sig det – var i hvert fald sådan jeg tænkte jeg skulle have det, & det er bestemt ikk min egen opfattelse, så det er svært.
Selvom jeg er evigt tryg i Anette’s hænder, hun ved jo virkelig hvad hun laver, så var det svært .. Ikke det med at være i minimalt tøj, men at skulle prøve at udstråle noget man ikke føler, det var svært. Igen var det min egen følelse af det, at jeg skulle udstråle selvsikkerhed osv.

De fleste stillinger hun guidede mig ud i, var heller ikke lige nogen hvor jeg tænkte “wauw en sild Nanna 😉 ” eller følte særlig stor behag, men hun står jo bag linsen, & ved hvordan det ser ud, så man skal bare stole på det & adlyde.

Men da vi var færdige & skulle se de uredigerede billeder, wauw!!! Jeg blev så enormt glad & begyndte faktisk at tude. Desværre var kameraet ikke lige på, da det skete, for det var en vild følelse. Jeg blev så enormt opløftet af oplevelsen & ekstremt høj på den. Jeg ville absolut mene at ALLE kvinder, uanset størrelse eller andet, burde forære sig selv den gave. Om billederne så skal bruges til morgengave, selvtillidsbooster, hænges op eller laves til en fin æske, så man engang imellem kan tage dem frem & kigge på dem, er op til ens eget behov, men oplevelsen skal man ikke vige fra!

Svar på nogle af spørgsmålene her:

  • Tøjet jeg havde på, var en lingeri sag fra en butik der hed ‘La Senza’, der lå på fisketorvet engang. Desværre købte jeg den for længe siden, så tror ikke man kan få den mere, eller om butikken eksistere stadig. Hun har også noget tøj til rådighed, selvsiddende strømper, stilletter, smykker, makeup osv, men det sikreste er nu at tage eget med, da udvalget ikke er enormt eller for alle. Det er hammer lækkert det hun har, men igen for at være på den sikre side ….. & pelse osv har hun også!
  • Fotografen hedder Anette Damgaard, som har foto studiet i bagsværd, der hedder Blitz foto, kom direkte til hendes hjemmeside HER!! Der kan alt findes, prisliste, billeder, info osv. & ellers kan man tjekke hendes facebook side & like den, da hun ofte lægger billeder ind hun tager i løbet af ugen HER!

& så til konkurrencen, de første 2 har jeg lagt kun på facebook, men måtte også lige smide en herinde. Den lyder på en gratis fotosession (boudoir) + 2 fremkaldte billeder á 18x24cm (flere billeder kan tilkøbes derefter), til en værdi af ca. 2000,-
Man skal dog have liket “Blitz Foto”s facebook side & dele linket til bloggen her & så kommentere i en kommentar på min facebook, under opslaget med dette blogindlæg. 🙂

Taaak fordi i brugte tid på at læse det her, halvlange indlæg & så tusind milliarder gange tak for alle jeres søde ord om mig & afsnittet i denne uge. De varmer helt enormt. Jeg frygtede virkelig afsnittet & var helt 110% sikker på at jeg ville få en rigtig hård uge med en masse svinere eller grimme ord om mit udseende osv – den SATANS usikkerhed!!! – men i har bare været sååå kærlige! <3

20140207_211735

11 kommentarer

  • Grethe Schmidt

    Nanna du er så flot på de billeder. Noget du kan Være stolt af. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise frantzen

    De ser sku godt ud de billeder du er en køn pige

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja Noel

    Du er en super lækker kvinde, og mor 🙂 Har lige set programmet og whau et smukt resultat! Nanna du bliver nød til af fortælle hvad du gør så dit hår er så fantastisk flot?:)

    Anja Noel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Synes du er modig og tør og få taget sådan nogle billeder og synes du er en mega sej pige der bare kan det der ❤️ Kram her fra

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • c .

    Er altså ik den der type der selv er kommet dertil hvor jeg på facebook kan skrive om mine ekstra 20 kg og min dårlige selvtillid… Især ikke på offentlige opslag, da jeg slet ik deler den slags andet end mine tætte.. Du er modig 🙂 Virkelig ! Gad godt selv få taget den slags hvis man ka redigere alt det grimme væk 😉 Tak for godt indslag .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Du så bare SÅ godt ud Nanna!!! 🙂 du kan godt være stolt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Hej Nanna!
    Den poncho du havde på i afsnittet hos fotograf – hvor er den fra? Har sådan ledt nettet tyndt, synes bare ikke jeg kan finde een der matcher 😉
    Fine billeder du fik taget!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Stokholm

    Hej Nanna 🙂
    Den kæde med dine nøgler i, du altid har på 🙂
    Hvor har du købt den henne? Jeg kan ikke finde nogle der ligner og har virkelig forelsket mig i din!
    Venlig Hilsen Camilla

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja-Noel

    Hej Nanna.

    Jeg må lige høre om du har extensions i ?

    Anja-Noel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kaya

    Hey Nanna. Hvor er det sejt du har turde lave de fotos. Jeg ville sgu gerne men har ik modet desværre.
    Du virker som en sød og fornuftig pige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nullehaj

    Du frygter alt for meget og forkert Nanna. Du er en super smuk pige. Det super fantastisk du har mod til at få lavet de billeder. Ville ønske jeg havde dit mod

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Til is-elskere!