Janus' kødsauce

Genopstået fra de døde

Ja jeg har været meget ustabil i min blog, ja jeg har forsømt det fuldstændig, sorry! 🙁

Nå men grunden er egentlig rimelig reel. Jeg har haft trukket mig en del ud af al det offentlige lys der har været på, ren & skær for at vi kunne få lidt ro omkring alt det der foregik i privaten.

Da det startede maj sidste år, regnede jeg jo med at alt kun ville vare en lille tid, til man var kommet de nye omstændigheder, men jeg tog grueligt fejl. Nu her 1 år & 3 måneder senere, står jeg stadig samme sted – eller det føler jeg. Jeg føler jo ikke vi kommer nogle vegne, selvom det gør vi jo, & den slags ting tager tid, & godt det samme. Det er jo så følsomt & skrøbeligt, men alligevel for alle parters skyld, burde tingene kunne gå lidt nemmere & mindre smertefuldt, ikke helt holdbart!

Nå men jeg håber & tror vi er ved at være ved vejs ende, & at der snart er løsninger på det hele.

Landet ligger sådan at vi har været i statsforvaltningen & sat samvær som desværre gik lidt i vasken. Så har vi været i retten & afgørelsen venter vi jo så på, & nu hedder det statsforvaltningen igen i morgen, & forhåbentlig få rigtigt styr på samvær.
Helt ærligt kunne det være så dejligt at Malucca kunne få samvær med Ditlev. Jeg har aldrig nægtet at de skulle være sammen eller andet, men omstændighederne har jeg ved gud haft mine meninger om. Det er mit et & alt, det skal gå ordentligt til.

Hvis jeg skal gå i den helt egoistiske, ville det da være skønt at være Nanna engang imellem. At gå en helt weekend nøgen eller ikke stå op af sengen overhovedet, men sådan er situationen bare ikke. Jeg er (som sååå mange andre, så ingen piveri her) mor 24/7, & jeg elsker det. Al den kærlighed er jo uvurderlig, men der er altså dage hvor jeg kunne rive håret ud på mig selv. Dage som er så hårde & svære at jeg kunne TUDE, som størstedelen 100% oplever bare en sjælden gang imellem – det hele er jo glemt så snart man får et kram & et kys, men stadig … Så nej mit drømmescenarie er ikke at tingene er som de har været over det sidste år. SLET IKKE.

Jeg tænker tit, i & med jeg har været med i “De unge mødre”, så bliver man pludselig “alle mands eje”, tror folk, så jeg har fået utallige beskeder om at jeg skyldte den enkelte person der skrev, en forklaring på hvorfor tingene så ud som de gjorde, eller hvorfor Ditlev sagde som han gjorde, hvordan det kunne være Malucca ikke kunne gå før hun kunne osv. JEG SKYLDTE/SKYLDER FREMMEDE EN FORKLARING???!!!! Det ligger så langt fra hvordan jeg selv kunne forestille mig at skrive til en hver anden, ligegyldigt om personen har været på tv eller ej, & det blev bare for meget. Alle får selvfølgelig en mening til hvordan man klare tingene, hvordan ens liv ser ud, hvordan de synes om hele situationen, hverenten de kender den fra tv, fra min mund, fra rygter eller fra jylland. & man danner sig hurtigt en mening, men det er ikke altid at tingene i virkeligheden ser ud som det folk tror. Jeg har haft valgt for en stund, at trække stikket i at dele tæt hvad der foregår.

Jeg har kunnet komme med utallige bræk indlæg de seneste par måneder, fordi sådan har jeg ofte haft det omkring hele situationen, men har jeg valgt at spare jer for – selv tak! 😉

Men nu kommer jeg stærkt tilbage, vi har det super godt. 🙂

Malucca blev jo “erklæret” hypermobil, hvilket var grunden til hun var lidt længere tid om at komme op & gå, men nu spurter hun jo derudaf, & plaprer løs – Mor, mor, mor elsker dig. Kunne jo ikke være meget federe!! <3
Jeg har fået mig et arbejde, jeg har været ansat hos siden Januar, så selv forsørgende bum buuum. Det har været et stort løft for mig, efter en del år på min flade rumpet.
Kærligheden blomstre stadig efter 1 år & 3 mdr.

Langt første indlæg, men så har vi været lidt omkring, & nu kommer der regelmæssigt små lyde fra mig igen, så følg mig endelig. Det varmer alt sammen! 🙂

Nu skal vi have styr på samværet imorgen, så hopper i kassen.
Sov gooodt. :-*

20140727_145852

5 kommentarer

  • Charlotte Nielsen

    Nanna hvor er det dejligt du er SÅ ærlig, der er INTET dejligere end at være mor, men når situationen jo er at dig og Ditlev ikke er sammen mere, så kan jeg godt forstå du mangler lidt Nanna tid nogen gange og undskyld mig det må du sgu gerne sige, det gør jeg også. Jeg elsker mine 2 børn højere end noget andet i denne verden men nyder også min Charlotte tid.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Hej Nanna.

    Rigtig flot og lækkert hår.

    Jeg tænkte på går du med hair extensions og hvor får du det lavet?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bibi

    Super fedt du er tilbage- troede ikke vi hørte mere til dig, men tog heldigvis fejl

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nicole

    Hejsa. Undskyld jeg skriver her, men jeg vil bare lige spørge dig, hos hvilken fotograf, du har fået taget det billede af din datter, hvor hun sidder i fint tøj med perlehalskæde og de to bamser? På forhånd tak.
    Hilsen Nicole

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Hej Nicole,
      Alle vores billeder får vi taget af Anette Damgaard, Blitz foto i bagsværd. 🙂 hun kan findes på facebook. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Janus' kødsauce