SUT FORBUDT

Hvad foregår der derinde, Nanna?

Da jeg var gravid begyndte jeg pludselig at interessere mig for at lave mad, & der var ikke den ting der ikke skulle laves selv .. Selv hvis det bare var koldskål – som selvfølgelig også var hjemmegjort, så skulle kammerjunkerne da også bages selv.

Jeg bagte friske boller hver weekend, den var stensikker. Lavede dejen om aftenen, da det var sådan en ‘koldhævede boller’ opskrift. Jeg begyndte også at tænke på at lære at sy, strikke & hækle. Jojo, nu skulle jeg være den totale overskuds mor – med STORT M!!

Det var da ingenting på daværende tidspunkt, & stilen blev da også holdt nogenlunde mens jeg var på barsel. Jeg stod op med Malucca tidligt, ordnede det der skulle ordnes med hende (ble, mælk, hygge osv), & så ville hun sove igen, så mor skulle da i fitness & derefter tage sol. Bagefter hjem & være mor igen & det kørte bare.

Men NU .. Jeg laver ikke de vilde retter .. allerhelst er det lasagnette (den klassiske knorr pakke), andre pastaretter, rugbrød eller en sjælden gang imellem får vi altså havregrød. Jeg ville også gerne være den mor der handlede stort ind, 1 gang i ugen, men sådan er det heller ikke. Jeg er totalt thumps-up på økologi, jeg er bare så dårlig til selv at tage det. Jeg får simpelthen ikke tænkt over det – skal jeg absolut blive bedre til!

Jeg synes mest af alt, at det hele bare er en lidt travl hverdag, der kører på rutinen. Ikke det lyserøde, overskuds forælder jeg egentlig synes jeg havde planlagt så godt.

Senest idag … Jeg ringer helt panikken op til min farmor (nulle’s MEGET højt elskede olde), fordi det jo var idag der var sommerfest i vuggestuen, & pludselig bider jeg også mærke i at vi forældre jo skal have en ret med til buffet’en.
“Heeeej famse, jeg bliver nødt til at bede dig om en kææmpe tjeneste! Der er sommerfest i vuggestuen, fra 15-17 (læste så bagefter det var fra 15-18.30), & man skal også have mad med. Jeg synes det er synd at Malucca ikke har noget familie tilstede, når alle andre har, & jeg har først fri kl 16, så kan først være dernede lidt i 5” … Self træder famse til med det samme, skynder sig at lave mad & dukker trofast op nede i vuggestuen ……………. For at få af vide, det ikke er idag, men næste fredag.

Ej men altså, jeg FLOVER mig. Hvad er jeg ikke for en mor altså???

Heldigvis, det eneste der aldrig glipper, er kærligheden. Det er altså det vigtigste. Jeg er dårlig til disciplinering, vi er godt igang, men efter jeg blev alene, & det hele har været tumult med indberetninger osv, har jeg haft så dårlig samvittighed, så jeg har leget meget efter nulles spilleregler – det går jo ikke, så den “kamp” er lidt sat igang herhjemme. Det er nu også hårdt nok synes jeg ærlig talt.
Særligt når mange af de her ting, ikke er noget man siger højt ikke!? Men jeg gør det nu alligevel. 🙂

Nå, god weekend. <3

   

3 kommentarer

 • Bess

  Hvor er det bare et godt og ÆRLIGT indlæg du har skrevet her. Har været hele møllen igennem med SF og indberetninger og kan nikke fuldstændig genkendende til den dårlige samvittighed og på deres præmisser;-)
  Du skal nok komme stærkere ud på den anden side, Nanna! Det kan tage tid og det er rædselsfuldt mens det står på, men det skal nok komme:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg ved om alle hvad du snakker om!!
  Jeg er sygemeldt pt og enlig mor til to! Jeg har ikke meget overskud og slet ikke til madlavning 😞 er også vildt ked af det på mine børns vejne, siden jeg født min søn 3 mdr for tidligt for 8 år siden skal der ikke noget til før jeg stresser og er træt konstant. Så jeg ved om nogen hvordan du har det. Jeg høre tit hvad der ikke slår dig ihjel kan kun gøre dig stærkere! Ja tak det passer sikker, men hvor stærk kan man blive.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Ragnhild

   Åh det er jeg virkelig ked af, at høre (læse)! Og ja, Det hele skal nok blive bedre…. siger alle… hele tiden… men…. Hvornår.. åh sender dig alle mine tanker!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

SUT FORBUDT