Hvad foregår der derinde, Nanna?

Nye Wallstickers

Ih altså, som skrevet om før, har jeg nu igen anskaffet mig wallstickers fra Sohu-Wallstickers.

Det er så lækkert, der var -20% på ALT på deres hjemmeside www.sohu-wallstickers.dk.

Den første jeg fik, var et super fedt træ til nulle’s værelse, som stadig pryder væggen. Jeg er stadig ligeså forelsket i det træ, & nu er Malucca så stor, & opmærksom på det træ, & er ligeså forelsket mindst, særligt pga “fugle” & “ugle”, som hun selv siger. “Det er nulles fugle”. 😀

Denne gang har jeg bestilt verdenskortet, som jeg længe har drømt om, siden jeg så det i et ‘Klovn’ afsnit, så det skal bare pryde væggen i stuen. Samt en tekst om det at være yngre mor.

Verdenskortet kom op med det samme. Super nemt at få op. Der følger brugervejledning med, men det var jeg ligesom for højt hævet over at skulle læse … “hvor svært kan det være”, så jeg klistrede kortet op, & hængte så mit ur udenpå. Men jeg kunne simpelthen ikke forstå at man skulle kunne se filmen der var gennemsigtigt man hængte det op med. & jeg gik lige et døgns tid, & undrede mig, for jeg synes ikke det var så kønt. Men så blev jeg foreslået at min bedre halvdel at læse vejledningen ……… Det var overføringsfilm der skal hives af, efter man har skrabet rundt om på det sorte (verdenskortet), så bliver det nemlig på væggen, uden noget som helst … Så lærte jeg også, at brugervejledninger ikke er for overvurderet!

Teksten mangler jeg at få hængt op, men jeg ved hvordan det skal være. Jeg har jo igennem tiden, en masse billeder af nulle taget professionelt, som skal hænge i forskellige størrelser på væggen i stuen, så der skal teksten så også op, iblandt billederne. Billede kommer så snart det projekt er færdigt. 🙂

Men nu er det næste dilemma der allerede, mens jeg har ventet på mine wallstickers, er jeg jo faldet pladask for sådan en stenvæg man også kan købe derinde. IIIH, det stopper jo ALDRIG! 😀

Nå men 1 ting ad gangen, det kan altid komme.
Leveringen er jo lækker – 1-3 hverdage, så med min utålmodighed, er det lige til at overkomme. 🙂

foto.PNG

 

 

6 kommentarer

 • Kk

  Ser godt ud Nanna. Bedre end jeg har kunne. Kan du hyres til at sætte mine op?? (Det var bare sjov). Jeg er ik så fingernem som dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, sidder netop og leder efter nogle wallstickers, og at kombinere en wallsticker med et reelt produkt er ikke set før, super fedt! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Nanna hvor er dit lækre ur fra på væggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er virkelig en kreativ måde at kombinere væg- pynt og ur på! 🙂 Var det nemt at sætte op?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Dan Eliasen

   Det var ret nemt ja, overraskende nemt i hvert fald. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser virkelig godt ud, fed kombination! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Hvad foregår der derinde, Nanna?