Mit forælder mareridt

En semi-drøm der går i opfyldelse

Ja mine ambitioner har ikke altid været de højeste! Haha .. dog måske ret så opnåelige. 😀

Fra jeg var starten af 16 og små 2 år frem, der arbejdede jeg i Imperial Biografen i københavn. Det var virkelig det fedeste job, de mest sprøde kollegaer og generelt bare en tid på arbejdsmarkedet jeg igen og igen, ser tilbage på og som bare fylder mig med gode følelser.

Aller mest elskede jeg, når der var særlige events, og jeg havde en vagt dertil. Om det var galla premiere på nye film, med rød løber, goodiebags, fri mad og drikkevare til de inviterede, eller om der særlige events med marathon om natten. Der foregik en del forskellige ting, og jeg kommer laaaangt væk fra byen og alt hvad der er smart eller kendis agtigt, så jeg var altid enormt starstruck, når jeg genkendte nogle. De andre var lidt mere “laid back” omkring det. De skulle vel dårligt gå ud af deres dør, før den første skuespiller eller stand-up’er var gået forbi dem. Men ikke mig! Viby sjælland rummer godt nok begrænsede mængder af kendte mennesker! 😀

Nu skal jeg tilbage til Imperial, med rød løber, show, drikkervarer, flot tøj, god stemning og en masse dejlige mennesker – men denne gang skal jeg ikke arbejde. Jeg er lidt møg hamrende spændt på det! At stå på “den anden side” nu, 8 år efter. Eventet er “Reality Award ’17”– håber i har stemt på Camilla Framnes i de kategorier hun er i, og “De unge mødre” i den kategori det er nomineret i. 🙂

Det hele starter med noget Pre Award fest, der efter selve Award showet og afslutningsvis i byen. Jeg har fået æren af, at følges med vores alles yndlings Familien Framnes Larsen. Jeg glæder mig virkelig som et barn, det er helt vildt.

Men når det så er på plads, så er der pludselig en hel masse forberedelser ….. Hår, negle, spraytan eller ej, makeup og ikke mindst TØJET!!! Åh har man ikke bare ALTID tøjkrise som pige?!

Jeg har kig på tøj fra Utopia Clothing, så der skal jeg lige have kigget alt deres lækre tøj og sko igennem, og prøve at få besluttet mig, uden at gå amok – hvilket er svært nok at undgå, kan jeg allerede fornemme, særligt fordi deres tøj slet ikke ligger i den dyre ende og så har de bare noget tøj der skiller sig ud fra en masse andet, man kan finde for tiden. Jeg skal nok lige komme op med et indlæg om dette, når tøjet er valgt og modtaget. 🙂

//xoxo

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Mit forælder mareridt