I'm in heaven, if heaven is called ...

Et tilfælde, mon dog …..

Som skrevet i et tidligere indlæg, havde vi et ret så personligt indbrud i vores gamle bolig, som gjorde det hele meget utrygt, at blive i.

Vi flyttede så en times tid væk fra vores gamle bolig i Borup, og håbede på, at der nu ville falde noget ro på, med hemmelig adresse, navnebeskyttelse og minimalt antal personer der kendte vores nye adresse.

Dog gik der en måneds tid før, at vi kom ud til en bil med smadret rude, en raket stikkende ud af vinduet, mønter tabt ved fronten af bilen, samt en olietank med metal spåner og kugler nede i.

Sådanne oplevelser er utrolig påvirkende, det er jo ikke ligefrem småting, så nu har vi altså fået installeret alarmer og kameraer i samtlige rum vi har, fra Verisure alarm systemer. Havde overvejet det allerede efter indbruddet, men igen …. jeg tænkte nok bare “jamen nu sker der vel ikke mere”, og samtidig havde jeg også en idé om, at det kostede KASSEN, og sygemeldt og alt det lort, det har man bare ikke rigtig råd til i budgettet.
Nu blev det bare sådan, at det ikke måtte bagatelliseres mere, og derfor fik jeg en fyr fra Verisure til, at komme hjem til mig, til et gratis hustjek, for at finde ud af, hvad mit behov var, og hvad prisen så ville være.
Han var så god ved mig! Enorm god forståelse for min situation, og ville bare finde på den bedst mulige løsning til mig, uden at ville blive rippet fuldstændig. Jeg tog imod det med det samme, og 4 timer efter dukkede han op igen, med alt jeg skulle have sat op og fik det hele installeret og testet inden han tog afsted igen.
Jeg er glad for, at have truffet den beslutning og føler nu, at jeg er så godt sikret, som jeg overhovedet selv kan sørger for. Hele hjemmet, samt mit udendørs areal og indkørsel er der øjne på hele tiden.

Hvis nogle har overvejet alarm/kamera systemer, så kontakt mig endelig. Jeg kan sagtens skabe kontakten videre til min kontaktperson, som kan give 30% rabat samt det gratis hustjek, hvor i så kan få prisen og vurdere, om det er noget i vil tage imod. Den rabat gælder ikke, hvis man bare kontakter Verisure udefra. Det er en særlig aftale jeg har lavet med min kontaktperson, så jeg kan hjælpe andre pga. min lorte historie.

//xoxo

16114907_10210513960101201_1423495014584124198_n

   

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

I'm in heaven, if heaven is called ...