En semi-drøm der går i opfyldelse

I’m in heaven, if heaven is called …

UTOPIA! 😀

Jeg har en lillesøster der længe har shoppet al hendes yndlingstøj, hos en webshop der hedder Utopia Clothing, der ligger i Holbæk. Jeg ved, at de er utrolig fleksible, hvis man lige pludselig her og nu, står og mangler en kjole samme aften, og de selvfølgelig har åbent når man kontakter dem, til at man kan komme og hente den ved deres lager. Altså kjole, bukser, anything. Min søster har i hvert fald stået i situationen før, og der var bare INGEN problemer.

Jeg har mange gange været inde og kigge på deres hjemmeside, og faldet hen i alt det enormt lækre tøj de har, til fede priser.

Jeg har dog aldrig været særlig god, når det ikke er fysiske butikker, for min størrelse, det kan variere meget. Jeg kan være en XL nogle steder, hvor andres XL er for lille, og få steder kan det være for stort, dog sker det sjældent, haha. 😀
Og det ville jo også være fedt hvis man var en str. M, for hvis det tøj man havde købt enten var for stort eller småt, jamen så er der jo altid størrelser større og mindre. Men hvis man ligger i den største ende, så er der kun den ene chance som regel.

Nå men nu skal jeg jo til Reality Award ’17 om lidt, og derfor tog jeg så kontakt til Utopia Clothing. Jeg ville lige høre omkring returnerings- og bytteretningerne (hedder det dét??) hos dem, i tilfælde af, at jeg er for flødebolle agtig til, at kunne passe det. Samtidig, havde jeg jo allerede forelsket mig i en hel del, og fyldt kurven op med varer, så jeg tænkte jeg lige ville prøve mig frem, og høre dem, om de kunne guide mig i, om det ville være et totalt NO-GO, når man var en plus sizer. Det ville nok være for meget at bede om, da det ikke bare er et “ja/nej” spørgeskema vi var ude i.
Jeg fik så en mail tilbage fra Erna, og hun fejede bare benene væk under mig, med hendes enorme service-gén!
Det er bare ikke ukendt, at hunkøn kan være ufattelig svære og tunge at danse med. Særligt hunkøn indenfor mode og skønheds faget. Og når man så, som jeg selv, er på plus size siden, så er det altid usikker grund, at bevæge sig ud på, for kan man nu passe noget, og puha det er pinligt hvis man ikke kan, og selvfølelsen bliver kun værre og værre, hvis der ikke sker noget succes.

Alt dette, skete IKKE med Erna siddende i den anden ende af mail korrespondancen! For hvert svar, blev jeg bare mere og mere tryg, og fik mest af alt lyst til, at opleve denne person i virkeligheden. Det er bare et sted man vil blive ved med at handle hos, når man først har taget hul på “bylden” – undskyld det lyder klamt, så helt forkert metafor til denne oplevelse og shop.
Jeg kan godt forstå, at min søster bliver ved med at handle her.

De er enormt gode til, at beskrive ved hvert styk tøj, hvordan det er i størrelsen, netop fordi en str. L ikke altid er en L. Modellerne til siden, er jo bare for lækre, så man får rigtig lyst til at eje ALT – smart. 😉 Så kan man også sidde og drømme lidt imens. Og så synes jeg virkelig, at de har noget tøj, man bare ikke ser alle steder. SÅ lækkert!

Imorgen eller i overmorgen, skulle tøjet jeg har bestilt gerne være i mine hænder, så jeg er utrolig spændt på det! Det skal i selvfølgelig nok se noget til .. <3 😀

//xoxo

16143203_1342951015768435_2548183329743199303_n

   

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

En semi-drøm der går i opfyldelse