Et tilfælde, mon dog .....

Status er gjort op

Og jeg ELSKER nu Utopia Clothing endnu mere, end jeg troede skulle blive muligt.

Jeg fik besked om, at jeg kunne hente min bestilling igår mandag, og da jeg modtog den besked, sad jeg og cyklede og svedte derudaf oppe i Fitness – jeg FLØJ af sædet (rengjorte maskinen – det’ da klart ;-)) og løb ind og greb min taske, og så trykkede jeg ellers speederen i bund.

Én ting var, at jeg var enormt spændt på, at se tøjet i virkeligheden, om jeg overhovedet kunne passe det. Men endnu mere nervepirrende er det jo, for hvis jeg IKKE kunne passe det, ville mine Reality Award tøj planer være røget i vasken, og hvis der er noget man bare IKKE orker, at skulle til at finde ud af på ny, så er det tøj! Jeg HADER tøjkrise, og jeg har aldrig, som i virkelig ALDRIG oplevet at skulle noget, uden at det medførte den klassiske tøjkrise op til, og gerne helt til man står med det ene ben ude af døren. Man (i hvert fald jeg) når altid at ombestemme mig sådan nogenlunde ca. 278.000 gange inden jeg kommer afsted, og alligevel kan fortryde når jeg sidder ‘on the road’. Åh ja, hårdt liv!
Anyways….. Jeg var faktisk så heldig, at få lov at tale med Erna som jeg nævnte i et andet blog indlæg – MINDST ligeså dejlig i virkeligheden, så hun har vidst ikke engang anstrengt sig, da hun besvarede mails. 🙂 Utopia bestæber sig meget på, at der altid, særligt med blondetøj, er stræk i, så man har noget bevægelsesfrihed, og ikke skal føle, at arme eller andre kropsdele er bundet ind og syner som rullepølse, eller er det hamburgerryg? Det er jeg ret vild med, altså STRÆK stof, virkelig stor fan. Og hvad jeg har oplevet allerede nu, med mine mange indkøb derfra på 2 dage, så er beskrivelserne SPOT-ON. Hvis der står, at stoffet er meget elastisk, så stol trygt på det. Og så står der også altid, om man skal tage sin normale størrelse eller mindre/større. Det giver virkelig en  god fornemmelse og en dejlig tryghed. 🙂

Nå meeeeen …… Jeg kom med lethed ned i tøjet, og det sad bare fedt. Faktisk var det så fedt, at jeg igen idag måtte afsted, fordi jeg pludselig blev modig og skulle have mere. Jeg er stensikker på, at min bank (og min far, som sidder som en HØG over min netbank), bliver utrolig glade over min nyfundne kælighed. 😀 <3 Måtte også lige købe en jakke til min søster, sådan en Faux Fur jakke. Faktisk tror jeg virkelig det er en bestseller, for både min søster og jeg er så vilde med den, og jeg er netop kommet hjem fra netto, hvor nogle piger stoppede mig for at høre, om hvor den var fra.

Nu mangler jeg faktisk ikke noget .. Abefesten kan bare komme an. 😀 Nu skal Nanna ud og te sig tosset, den årlige udgang fra hverdagens strabadser. 🙂

Og forresten, må lige undskylde på forhånd for billederne af mig selv. Jeg har vidst glemt noget makeup i vasken. 😛

//xoxo

16473663_10210632887394309_854949242753886185_n 16299191_10210632863033700_5038950661241713391_n

   

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Et tilfælde, mon dog .....