Min krop, min mening!

Dengang man altid så overrasket ud.. De tider er forbi

I samarbejde med og sponsoreret af Brow By Mona.

Jeg er en af dem, der ret tidligt fik tatoveret mine bryn. Det var så dengang der ikke fandtes alle de forskellige typer. Det var bare DÉT. Så længe der var to af dem, så var det kanonje.
Faktisk var jeg ikke en af de værste fra den tid. Det blev faktisk lavet alt for naturligt og ikke “overrasket” nok, i forhold til hvordan de blev lavet dengang.

Det er 9 år siden jeg fik dem lavet med permanent make-up. Efterfølgende blev de faktisk tatoveret med normal maskine og blæk som der bruges til resten af kroppen. Det var også okay, indtil det permanente makeup var helt forsvundet, for det der var tilbage var bare to forskellige forme og startede helt forskellige steder. Og så var de sgu blevet BLÅ!

Det var nok en af de største udfordringer ved, at skulle korrigere. Der skulle noget helt særligt til for, at dække det. Det havde jeg faktisk slet ikke troet. Heldigt jeg kom i hænderne på en der virkelig har styr på sit fag!

Egentlig var det SLET ikke min plan at gøre noget ved mine bryn. Jeg havde veninder der synes, at de skulle være tykkere og mørkere. Egentlig mente de nok bare, at de skulle være brune eller en anden normal nuance, istedet for blå, men det skulle jeg SLET ikke! Jeg havde prøvet at tegne dem tykkere og brune, det så forfærdeligt ud! Så det var jeg vildt skræmt af.
Jeg var så inde med en veninde hos Brow By Mona, og det var ikke et tilfælde. Min veninde går altid virkelig meget ind i tingene, inden hun gør noget og tjekker virkelig tidligere resultater ud, inden hun bare så meget som tager kontakt til den potentielle behandler, ligegyldigt indenfor hvilket fag.
Hun havde det på samme måde som jeg selv. Det skulle bestemt ikke være tykkere eller meget anderledes, og hendes var også bryn fra fortiden; før man blev så opmærksom på, at bryn skulle ligne bryn. Jeg stod selvfølgelig på sidelinjen og NØØØJ hvor jeg misundte de nye bryn. De passede perfekt til hende, men hun selv var enormt skeptisk, fordi de var lidt tykkere og i en ny form. Jeg forstod hende godt, for præcis på samme måde ville jeg have det, og netop af den grund, skulle jeg IKKE have noget nyt.
Bryn er bare så sindssygt dominerende. De skal virkelig være “on fleek”! De kan nemt blive for store, for små, for tætte på hinanden eller for langt imellem, for mørke, for lyse, for højt oppe, for lavthængende, det vil nærmest ingen ende tage! Det er bare et sats, medmindre man finder de bedste indenfor faget.

Den søde behandler bemærkede selvfølgelig mine bryn, og mente ikke jeg kunne rende rundt med dem. Men de var da en udfordring, og det skulle også kunne lykkedes, at få lavet et flot resultat, ellers skulle hendes navn jo ikke tilsmudses ved “dårligt udført arbejde”. Hellere afvise kunder, end at ligge navn til noget der aldrig ville kunne blive godt, ligegyldigt hvor god og proffessionel man er.

Jeg lagde mig hos Mona, og da hun havde tegnet mine bryn op inden hun gik igang med at udføre det permanente resultat… Jeg vil ikke lyve, jeg var rædselsslagen!! Det var bare ALT for stort til mig og mørkt. Heldigvis havde jeg jo lige været inde med min veninde ugen inden, og havde set hvor skeptisk hun var med hendes egne øjne, kontra hvad jeg så. Jeg havde selvfølgelig også været inde og stalke Brow By Mona’s IG profil, og der var ikke et eneste billede/resultat man kunne sætte en finger på. Hvert sæt bryn passede PERFEKT til de enkelte personer.

Jeg sagde så faktisk bare, at jeg stolede på hendes bedømmelse, for ligegyldigt hvad hun endte med at vise mig, så ville jeg ikke være glad. Men igen, jeg vidste jo, at andres øjne ville beundre mine nye bryn.
Det er virkelig noget af det BEDSTE jeg har gjort! De bryn jeg havde før…. Nu forstår jeg slet ikke, hvad jeg tænkte på! Jeg storelsker mine bryn nu!!

Hun har selvfølgelig også en facebook profil, til de af jer der ikke har en Instagram.

Jeg vil faktisk også særligt gøre opmærksom på, at hendes priser stiger i løbet af 2018, bare så andre kan nyde godt af, hendes gode pris, inden dette sker. <3

Her kommer lige lidt billeder fra tiden. Mine bryn inden PMU, før bryn, nuværende bryn og så billeder fra hendes IG om prisstigningen, så alle er med.

222667_1944565769771_6359937_n-1

20180223_075203

20180223_075123

screenshot_20180221-155903screenshot_20180221-155858

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Min krop, min mening!