Den bedste måde at spendere en børnefri aften på

Kiss me

I samarbejde med og sponsoreret af Heméra Cosmetics.

Dette indlæg bliver bare lille en lækker kort én af slagsen. Og de forskellige meninger om mine læber (eller udseende generelt); særligt de negative, bedes venligst holdes hjemme, istedet for at de der har behov for at ytre sig offentligt på SoMe.

Jeg har jo førhen fået fillers i mine læber, og det er ikke noget jeg tænker at jeg kvitter. Det giver noget jeg godt kan lide.
Dog er der kommet noget helt nyt, og det er virkelig et vidunderligt produkt! Det kaldes Heméra Cosmetics, som er læbe masker. Disse har forstørrende effekt, da de indeholder hyaluron syre, som binder fugten til vævet (mener jeg nok det hedder?), som samtidig er et mirakel middel mod tørrer og ødelagte læber; det er mine nærmest altid. Eller det var de! Det er samtidig virkelig velvære. De er så lækre at have på. Så når du skal have en rigtig “mig, mig, mig”-dag, så er de altså perfekte eller inden make-up’en skal lægges til en bytur.

Det er jo hamrende fedt for de, der ikke ønsker et “unaturligt” forstørrende resultat, men bare ønske et let resultat. Produktet er 100% vegansk og cruelty-free. WHAT’S NOT TO LIKE?!!! OR LOVE!!!

Her er mit resultat:

Dette var efter 1 maske, Resultatet vil selvfølgelig variere, fra person til person, og alt efter udgangspunktet.

Dette var efter 1 maske, Resultatet vil selvfølgelig variere, fra person til person, og alt efter udgangspunktet.

repost_temp

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Den bedste måde at spendere en børnefri aften på