No Pain, Really?

Nanna’s Choice – Utopia Clothing

Der var en del der rigtig godt kunne lide, det blog indlæg med noget tøj jeg havde forelsket mig i, hos Utopia (hvor jeg jo er i praktik).
De indlæg bliver jeg så nok lidt ved med.

Egentlig er det også ret tiltænkt til de af Jer, der er i tvivl om, om i kan komme ned i tøj fra Utopia Clothing. Så nu er jeg lige forgangsmanden, hopper i noget forskelligt og giver en lille anmeldelse af det og en visuel oplysning (kan man kalde det sådan??). Jeg er altså en str. 44 (men min rock’n’blue er 46, så kan man have en trøje under… Fornuften har sat ind, kontra det forfængelige, kan jeg mærke.. Det er alderen….) Men ja, en str 44 (46), og det er altså IKKE i H&M størrelser, for deres str. 44 og 46 sutter snabel.. Seriøst! Evigt og altid en kæmpe fiasko oplevelse, at hoppe derind.

Tilbage til emnet.
Denne gang kommer der lidt forskelligt. Der er 2 forskellige denim jakker, og dem viser jeg både fordi, at jeg er fuldstændig forgabt i dem for tiden, men også fordi, der lige nu er -25% på alle denim jakkerne indtil søndag d. 25. marts, så i kan endnu nu, at købe dem på udsalg.

Og så vil jeg lige undskylde på forhånd, for mine videoer i bunden af indlægget, der er ret støjende musik i dem. Kan ikke fjerne det.

20180319_161311

Seriøst ikk………… Jeg er SÅ forelsket i det her sæt!! Desværre kan jeg ikke lukke bukserne i str. 42. Der mangler faktisk ikke særlig meget, så jeg burde lige hoppe op på et løbebånd, og æde en gulerod, meeeen ja…. jeg skal være her i noget tid, så måske det kommer til at ske. Men hvis man er lidt mindre end mig, så burde man virkelig eje de her bukser! Til gengæld er jakken perfekt!

Diamante Denim Jacket 579,95,- (udsalg 434,96,-)
Mischia Diamante Jeans 379,95,-

collage-2018-03-20-12_16_25

Så er der lige endnu en Denim jakke. Den er altså også bare overfed (og oversize, yaaaay!) 😀 Skoene jeg har på, på billedet er netop lige kommet ind af døren. Dem sidder jeg med i hånden og er ved at oprette.  De skulle gerne komme på shoppen en af de her dage. Dem må jeg bare eje så snart jeg kan altså!

Simona Pearl Denim Jacket 449,95,- (udsalgs pris 337,46,-)
“Kilehæls boots” 299,95,- (fås i sorte og hvide)

collage-2018-03-20-12_17_08

Igen… Man skulle tro jeg ikke lavede en døjd, for jeg burde have pudset spejlet. Det må jeg lige få gjort om lidt, for der er åbent for “butikken” eller showroom (som det hedder), på torsdag d. 22/3 fra kl. 13-16. Men de her items på billedet er lidt “teaser” agtige, for igen er de samme boots, bare i sorte, så de er ikke på shoppen før senere eller en af de kommende dage. Og så er der denne lange lækre bordeaux kimono. Da den kom, sagde chefen “det her er lige sådan en Nanna ting”, og ja virkelig! Jeg elsker cardigans/overdele når de er LANGE!

20180319_160837

 Så er der lige den her trøje.. Den sidder helt anderledes på modellerne fra Utopia Clothing, men jeg synes den er møg flot, både på den ene og den anden størrelse! Og den er der i sort, hvid og grå. Og sørme så om de nye boots ikke er på igen. Haha jeg er virkelig vild med dem!

Celdy Knit 279,95,-

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

No Pain, Really?