Ih hvor jeg hader mig selv

Nanna’s Choice – Utopia Clothing

Jeg går rundt her i Utopia Clothing ret så ofte, nu hvor jeg er i praktik her, og jeg har det simpelthen svært. Jeg føler mig som en diabetiker i et slikland. Jeg ville jo godt kunne købe lidt tøj eller sko, men lige nu må jeg prioritere mad til Malucca. DAMN IT! haha.

Men jeg vil gerne lige vise Jer, hvad jeg forelsker mig i herhenne, og som er ting jeg godt kan passe, så de af jer (og der er mange), som spørger til hvad jeg godt kan passe eller hvad man kan passe her fra når man er en plusser pige. Der er selvfølgelig mange flere ting man kan passe, end de jeg får vist Jer her, og jeg tænker også, at jeg kommer til, at lave sådanne indlæg som dette, flere gange frem over.

collage-2018-03-12-15_46_15

Osaka Boots 719,96,-
er de lækreste overknee boots med nitter. De har sådan en tyk hæl og er helt vildt nemme at gå i. Og det bedste, de kan gå til større lår! Jeg kan aldrig finde overknee’s, hvor jeg ikke ligner en elefant der er presset ned i støvlerne.
Zola Overknee Boots 449,95,-
jeg er fuldstændig forelsket i dem! De minder lidt om høje strømper i udseendet, og hele skaftet er netop også som strømper, så endnu en høj støvle, hvor man ikke bliver en rullepølse i lårene.
Marika Long Denim Jacket 579,95,-
det er en jakke jeg også har fået lov til at oprette og derfor opkalde den også. Jeg havde faktisk ikke prøvet den selv, da jeg forelskede mig med det samme i Malucca Denim Jakken herfra, så mine øjne var bare kun på den, men ville lige prøve den her Marika i dag, og nej.. det skulle jeg ikke have gjort. Endnu en ting på ønskelisten altså. Jeg må begynde at spille Lotto.

Den sidste lange sorte jakke jeg har på, er stadig helt splinterny, så den er ikke kommet på hjemmesiden endnu, men der går ikke længe. Den er virkelig virkelig fantastisk, så den skal også på min ønskeliste. Men hold øje med Utopia Clothing’s hjemmeside eller SoMe, for der kommer nyheder på daglig basis. Det er fantastisk og farligt – heldigvis med gode priser!

Og så må jeg hellere lige sige, at det var MIN tjans at pudse det spejl…. Men så var der pludselig alt det tøj der… Der fungere jeg lidt ligesom en krage.. eller en skade? Dem der samler på skinnende ting.. “Jeg pudser lige spej…. Uh sko!!!!” haha.

 

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Ih hvor jeg hader mig selv