Turen går til Korsør

No Pain, Really?

20180312_203921

I samarbejde med og sponsoreret af NoPain.

Jeg lovede forleden dag, på mine forskellige SoMe, at jeg lige ville give en update på den her omtalte NoPain creme.
Jeg har virkelig hørt om den, eller læst om den. Det er jo nærmest lutter gode anmeldelser. Faktisk også så gode, at jeg ikke kunne forestille mig, at det hele skulle være sandt. Haha. Men til gengæld var anmeldelserne/oplevelserne med det, altså også bare enten kridhvidt eller kulsort. Enten kunne folk INTET mærke, når de havde brugt cremen og ellers havde folk ingen effekt OVERHOVEDET.
Det synes jeg virkede så mærkeligt. Jeg kan forstå at man kan have forskellige grader af effekt måske. Der kan jo være flere ting der spiller ind der. Nå men jeg var VIRKELIG spændt!

Jeg skulle afsted hen og tatoveres i fredags. Egentlig var planen “bare” at skulle starte på et arm sleeve, så det var også perfekt. Kunne lige binde armen ind og så skulle jeg jo i gang. Men da jeg ankom til tatovøren, som jeg har særlige aftaler med, så overraskede hun mig lige med, at vi lige skulle tage 2x tatoveringer på samme tid. Jeg tror ALDRIG jeg har oplevet noget være SÅ godt timet. Jeg havde ikke været klar på 2x tatoveringer, hvis ikke jeg havde haft NoPain cremen med. Nu måtte jeg jo så bare krydse fingre for, at det virkede på mig.

OG DET GJORDE DET!!!

Jeg kunne seriøst ikke mærke min arm. Det var en ret ny lærling der tog min arm, så sad faktisk i noget tid og tænkte på, hvornår han gik i gang. Totalt kliche, men det var rigtigt. Totalt surrealistisk, at kunne høre maskinen og vente på smerten, men den kommer aldrig. Jeg har prøvet at blive bedøvet ved tatovering før, og det var også skide godt, det var få steder det kunne mærkes som i smerte og ellers kunne man jo bare mærke maskinen kører rundt på kroppen. Eller nej nålen. Men den bedøvelse der blev brugt der, kan ikke købes i håndkøb og jeg ved ikke, hvilke tatovører der har sådan noget og bruger det. Der er vidst også noget med, alt efter hvilken bedøvelse der bruges, at noget driller huden i forhold til, at blive tatoveret.

Mht. Mit knæ.. Det gjorde ondt… men det var mere det der med på knæskallen. Huden gjorde jo ikke ondt. Og jeg tænker lidt, hvis jeg IKKE havde haft cremen på, så havde jeg helt klart ikke fuldført det knæ (eller havde villet tage det andet knæ også nu). 😉

Nå men NoPain!!!! Jeg vil anbefale det til alle! Det var virkelig en fornøjelse. Jeg er ikke en piveskid med det der ellers, men hvis man kan undgå smerten, sååååå JA TAK! Jeg ville aldrig lade være med at bruge det igen fremover.

Og så selvfølgelig alt efter hvilket projekt man skal/er i gang med, så er der masser i en tube. Jeg fik smurt ret så godt på med det, på både arm og knæ, og jeg har stadig ca. halvdelen tilbage.

NoPain cremen kan købes alle steder hvor det står med pink her i opslaget.

2 kommentarer

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Turen går til Korsør