Nanna's Choice - Utopia Clothing

Jeg fejlede totalt som mor…

Hold da nu op altså… Malucca er startet i skole, og ja tak det må være en enorm kæmpe omvæltning, det vil jeg SLET ikke bagatellisere!
– Alle voksne (lærere, pædagoger osv) er helt nye og ukendte.
– En milliard (set med børne øjne) nye børn, hvor det nærmest må være svært at spotte, de børn man kendte i forvejen. I hvert fald på Maluccas skole, for den er stor. Der er 4 0. klasser med 25-28 elever i hver tror jeg.
– En fuldstændig ny og ukendt lokation, og ligesom nævnt lige før, er skolen jo stoooor!
– Og sidst men ikke mindst, pludselig er der krav til én som skolebarn. Der er helt nye regler, og en hulens masse nye ting at lære hver dag.

Puuuha, men når det så er sagt, så er der godt nok også mange nye ting som forælder. Og i går fejlede jeg STORT!

De har mulighed for at komme til svømning hver onsdag. Så om mandagen (tror jeg det er?! se allerede dér nu igen, så noget jeg burde huske, men ikke helt kan), nå men der får 5 børn fra hver 0. klasse og vidst nok også hver 1. klasse en fisk som de skal have med, og så skal man huske badetøj med jo. Det kræver tilladelse på internettet, fortalte Malucca mig i sidste uge, og jeg tænkte “jamen selvfølgelig da!”. Hun havde også tilladelse da hun gik i børnehaven. Jeg kunne simpelthen ikke finde nogen tilmeldingsting på intra, og tænkte så, at det måtte jeg have udfyldt allerede, da det er i Holbæk kommune jo….

Så det kunne ikke gå meget anderledes, end at da barnet blev hentet i går, havde hele hendes dag været forfærdelig. “Du har ikke meldt mig til svømning på internettet! Og du har heller ikke givet mig noget badetøj med… Nu får jeg aldrig sådan en fisk og kan gå i svømmehallen med de andre! Og jeg hader min madpakke!”
AV MIT HJERTE!!

Jeg kan bare lige sætte mig i nulles sted. Stå der og række hånden op for, at håbe på, at hun var den der kunne komme med, men pga hendes mors manglende ansvarstagen (okay måske lige hårdt nok, men av jeg føler den), så kunne hun ikke blive valgt.

Men IDAG fandt jeg så ud af HVOR det skulle gøres, så det gjorde jeg, og spurgte lige for en sikkerheds skyld i SFO’en, om det var det rigtige sted jeg havde krydset af i.

Så næste skridt må være madpakken kan jeg så høre.. Ej der er mange ting efter skolestart. Det kan tydeligt mærkes på min store snulle, at der sker forandringer i hendes liv lige nu, holy guacomole.

OG nåå ja, velkommen tilbage til mig og til jer.
Jeg prøver lige at blogge lidt på hobby plan igen. Jeg har fundet en computer, der lige med nød og næppe kan blogges fra. Jeg synes det er umuligt fra tlf og ipad. Mangler et rigtigt tastatur.

Tak fordi i ville bruge jeres tid her. <3

6 kommentarer

  • Gitte Haulrich

    Hej vil bare fortælle at man kan købe et bluetooth tastatur til iPad

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Ragnhild

      Tak. :b det vidste jeg egentlig godt, har bare ikke fået taget mig sammen, haha. :b

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

    Kære Nanna. Velkommen til skolelivet. Fra nu af, vil du føle af dit barn fylder år hvert halve år, NU bliver hun stor og tiden flyver afsted. Det lyder SÅ kliché!!🙄 Men tro mig. Du vil blive så overrasket og stolt over, hvor stor og dygtig en pige i har jer. Jeg har selv Lina i 6 klasse og Nikolaj i 2 klasse,- og tro mig,- jeg glemmer, trods forældreintrabeskeder STADIG ofte. Det ER en anden verden, for jer begge.
    Mht madpakke, kan jeg anbefale dig at inddrage hende når i handler ind,- eller når den skal smøres. Ofte finder de noget i butikkerne som de har set hos de andre 🙈- og SÅ er det et hit. Det har hjulpet her. Ellers er der rigtig god inspiration at hente på fb i madpakkegrupper. Nu er det alligevel vigtigt på en anden måde, at de små poder får noget godt med som de vil spise ,- så de har energi til at være med og lyst til at lære. Væk med skyldfølelsen,- trods jeg kender den alt for godt selv 😉…- du gør alt det bedste du kan ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Ragnhild

      Kære Louise. Tusind tak fordi du har givet dig tid til, at komme med din kommentar til mit indlæg. Og særligt tak for indholdet af din kommentar. “Dejligt” at vide, at det ikke kun er mig der glemmer ting, til trods for beskeder fysisk i skolen, skolemappen og intra. 🙁
      Vi prøver stadig at inddrage i indkøb til madpakke, men hun er ret svær med det. Det er sjældent der kommer ideer fra hende, men når der så endelig gør, så kommer madpakkerne uberørte hjem alligevel. 🙁 Så siger hun bare, at hun ikke ville have det med i skolen, men kun til at spise hjemme. Op ad bakke. 😛 <3

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • lotte

    Hej Nanna du smukke pige – jeg synes jeg kan se du har det smukkeste lyse eller røde haar – lad det komme frem – du er garanteret endnu smukkere med det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Ragnhild

      Hvor er du sød Lotte. 😀
      Det er bare en vanvittig lang proces haha.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Nanna's Choice - Utopia Clothing