Velkommen til endnu en dag i helvede

Nedtællingen er igang

Om nøjagtig 4 dage, pakker vi bilen og smutter mod Jylland. Mig, Stefan og Malucca, på en lille forlænget weekends ting.
Malucca tager så en overnatning alene hos Ditlev, mens Stefan og jeg bliver i Århus og gør os klar til om aftenen, hvor vi skal til 25 års fødselsdag hos en af mine ‘De unge mødre’- “kollegaer”; skønneste Martinna, hendes mand Mikkel, børnene og deres familie og venner. En anden af mine skønne “kollegaer” Camilla kommer også, og det er bare for sjældent vi ser hinanden.

Camilla har jeg talt rigtig godt med i nogle år efterhånden, mens Martinna mødte jeg for et lille år siden, og blev ret vild med hende ret hurtigt. Jeg blev faktisk ret overrasket da jeg fik en invitation, men mest af alt, blev jeg bare så enormt glad og lidt rørt. <3 😛
Jeg glæder mig helt vildt til, at komme derover, se pigerne igen og bare hygge, og møde Martinna og Mikkels familie og venner også. Og en enorm bonus; JEG KAN SPISE AL DEN MAD DER BLIVER SERVERET DER!!! Det er så første gang siden januar, at jeg har kunnet spise ALT der står foran mig agtig. Det bliver helt syret, ikke at være den eneste der altid sidder med et par kartofler og sauce, haha.

Ej men det bliver simpelthen så godt. At skulle ‘dresses up’ og så bare godt selskab, god stemning og bare være til stede i alt det gode.

Både Stefan og jeg har så taget ferie fra mandag og hele ugen, så på søndag når vi vågner (og jeg med 100% sikkerhed sidder med tømmermænd), kører vi mod Holstebro hjem til Ditlev og Malucca hvor vi så overnatter til mandag, hvor vores tur så går til Lalandia i Billund. Ditlev er med os til den første overnatning, og tager så hjem om formiddagen derfra.
Der har jeg aldrig været før, og er super spændt på det. Jeg spurgte på min Instagram for nogle dage siden, hvad folk mente var bedst, og de fleste sagde godt nok Billund, pga alt var nyere, men der var også nogle gode argumenter fra de der mente at den i Rødby var bedst. Vi var i Rødby forrige år, og før det har jeg ikke været i Lalandia siden jeg var en meget lille pige.

Onsdag går turen hjemad, men der kører vi så tilbage til Århus og tænker at bare lige tage et par hyggetimer med Malucca, evt. besøge den gamle by; er der nogen der vil anbefale det???
Vi tager så færgen der ikke sejler for sent, så vi kan komme hjem og lande i en del timer, inden der skal soves og gøres klar til skole dagen efter.

Det er selvfølgelig noget vi har clearet med skolen og Maluccas lærer inden, og finder ud af noget skole arbejde vi lige tager med og kigger på. Det er forresten et helt andet emne jeg frygter ved at have fået et skolebarn; Hvad hvis jeg ikke forstår hende lektier en dag? Hvis jeg ikke kan hjælpe hende? Sætte kryds, bolle, trekant og firkant under udsagnsord, tillægsord, navneord osv? Sætte en matematisk ligning op? Jeg ved hvordan man hiver lommeregneren frem, men alt det der med den der “bus” man lavede når man skulle gange eller dividere, eller hvad det nu var, det har jeg glemt aaaalt om. Omg, hilfe!

Nå knap så alvorligt indlæg, thank god! <3 Jeg prøver mig lidt frem her på bloggen igen kan jeg mærke, så det bliver ikke en tydelig rød tråd her, jeg skriver jo bare lidt om alting, anbefalinger og måske skide gode opskrifter jeg tænker skal videre, hvis jeg afprøver noget. Tak fordi netop du vil læse hvad jeg har på hjerte.
TAK! <3

Lalandia tur er sponsoreret af Lalandia. <3

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Velkommen til endnu en dag i helvede