endelig tilbage på bloggen

Ny autostol

Nu har vi endelig købt den større autostol .. Syntes hendes fusser stak tilpas langt nok ud af den lille nu, så det gik de fleste børenpenge til denne gang 🙂
Det blev til en Cybex Pallas 2-fix i sort .. Den går fra 9-36 kg.
Den koster 2.600,- i kære børn & baby sam, men jeg fandt den på ønske børns hjemmeside til 1.999,- .. Den kan indstilles til “ligge” position .. Det er dog ikke sådan at den ligger helt ned, men den kommer i en stilling så det er rarere for baby at sove i, end helt ret siddende. 🙂

Den kan købes HER!
Ved dog ikke hvor længe tilbuddet gælder. 🙂

1 kommentar

  • Lena Larsen

    Hej Nanna

    Gammelt indlæg,men jeg vil nu alligevel smide en kommentar til det.

    Jeg har beskæftiget mig med autostole og børns sikkerhed i bilen i ca 7 år nu. og driver iøvrigt mit helt eget site med det.

    Jeg faldt over en linje i indlægget, som omhandler fødderne der stikker ud over kanten af babystolen. Det er sådan at babystolen ikke er for lille før toppen af barnets hoved når den øverste kant: eller vægtgrænsen (oftest 13 kg) er nået.

    Fødderne må gerne rage ud over kanten – også noget ud over. Det kan se ubehageligt ud for nogle forældre at fødderne rager ud. Men det er hverken farligt eller ubehageligt for de små. Nogle forældre tænker at benene kan brække. Dette er meget sjældent, og skulle det ske, så det er væsenligt mindre kompliceret at reparere alt syd for navlen end tilfældet er med alt nord for navlen, da alle de livsvigtige organer osv befinder sig her.

    Er man i tvivl om det er ubehageligt eller ej, så er må man kaste et blik på barnet når det sidder og leger på gulvet eller ligger ned.

    Mvh
    Lena Larsen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

endelig tilbage på bloggen