Hotel Hvide Hus

Restaurant HHH

Jeg kan slet ikke beslutte mig. Bryder mig slet ikke om Foie Gras, så kan ikke tage Oksemørbrad’en – har ikke lyst til fisk – & ved ikke om jeg kan lide svamperisotto .. Tough choice!

Her er lige menukortet for stedet vi er på.

Da Ditlev skulle holde foredrag fra kl 19-21 kunne vi ikke nå at spise i restauranten, hverken før eller efter foredrag. Vi kunne så bestille så maden var klar til kl 21.30 hvor køkkenet lukkede. Desværre var vi først hjemme kl 21.45, da det var trukket lidt ud, var alt jo blevet forholdsvist koldt, men det var jo vores egen skyld.
Nå men vi valgte hver især ..

Nanna
Forret: Tomat/Mozzerella salaten med pesto – Den var super god!
Hovedret: Det blev dagens ret, som var bagt laks m. fennikel, pesto & kartofler – Endnu bedre!
Dessert: Rødgrød m. is & bær. Den var ret sød, lidt for meget for mig, men god ellers.

Ditlev
Forret: Dagens suppe, som var en rigtig god hjemmelavet tomatsuppe – også med pesto (det bruger de meget.)
Hovedret: Det samme som Nanna. 🙂 Ditlev var MEGET tilfreds!
Dessert: Chokolade kage med is.

Vores forretter, som vi self havde sat bestikket i, inden jeg nåede at tage billede – typisk ;b

Hovedret

Desserterne, med smeltet is desværre.

Ud af 6 stjerner – en 5’er. 🙂

 

 

Du kan blive min første kommentar på dette indlæg

Jeg ville elske at høre din feedback, så hold dig endelig ikke tilbage!

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Hotel Hvide Hus