Stilhed før stormen

Mine bryn

Har fået rigtig mange spørgsmål ang. mine bryn, hvordan jeg tegner dem osv., men mine bryn er permanent makeup bryn, altså tatoverede på. Jeg startede med at tegne dem, efter en nat hvor jeg i en stooor brandert valgte at barbere dem væk – NOGET SÅ DUMT!
Ville allerhelst have mine egne, & så måske lagt skygge under dem, (permanent makeup) da jeg selv er ret lyshåret, så havde ikke megen farve i mine egne bryn. Men den tid det tager at lade sine bryn vokse ud, nøøøj jeg syntes det er forfærdeligt.
Hver gang de har været på vej, har jeg til sidst opgivet, for det ser tåbeligt ud. Desuden grundet alt den skraben på brynene, har gjort at jeg har ødelagt mine egne, så det er ikke et “fuldt bryn” der kommer frem. Nogle af hårene kommer ikke frem igen.

For lidt over et år siden, valgte jeg så at få dem tatoverede, hos Pernille Agerup, hos den klinik i Kolding der hedder Düwald. Det har jeg bestemt ikke fortrudt! Kunne sagtens finde steder der var billigere, men bryn gør utrolig meget ved ens ansigt! Den mindste ting kan ødelægge ens ansigt. De kan blive for tykke, for tynde, for højtsiddende, for lave, for tætte, for stort mellemrum mellem dem, for lyse, for mørke & jeg kan blive ved – man kan hurtigt ligne en klovn. Pernille er i hvert fald det hele værd. Hun er sindsygt dygtig til alt det hun laver, for hun går virkelig op i kvalitet & service. Så at vi skulle til Kolding, var ingen sag!
Det er ikke kun for piger der har droppet brynene, hun laver nemlig også så det ser helt ægte ud (3D effekt), som er hår der er tatoveret på. Det er SÅ flot! Men det er der billeder af på hjemmesiden.
Hvis man går med tankerne, vil jeg anbefale i hvert fald lige at tjekke klinikkens hjemmeside ud!
www.duwald.dk (klik på linket!) 🙂

Det var dengang jeg havde mine rigtige bryn, meget utydelige

Dengang jeg tegnede dem, & lavede samme ‘fejl’ som mange andre. Det ser meget fake ud!

Der var de nok 3 minutter gamle brynene, 🙂

 

1 kommentar

  • Denize

    Ih det kender jeg alt for godt! jeg lavede den samme som dig, ved at barbere dem af i en kæmpe brændert. Har dog fået lavet dem men uden held 🙁 de er simpelthen blevet så grimme! Efter at have læst det her indlæg og kigget rundt på deres hjemmeside kunne jeg vildt godt tænke mig det! det må bare vente da jeg bor i kbh og også har en lille dreng som alle mine penge går til 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Stilhed før stormen