Jubiii min helt egen Ammestol

Ang. afsnittet i aften

I aftenens afsnit af D.U.M, vælger Ditlev jo at tage lidt væk fra det hele.
Afsnittet er filmet på 2 forskellige dage, så når Ditlev er med, er nogle dage efter hvor de kom tilbage & filmede.

Det der skete var, at Ditlev gik igennem nogle personlige ting, oppe i sit hovede. Grundet hans “hjerneskade” efter blodproppen er han ikke altid lige god til at udtrykke sig. Han fortæller ikke ret ofte hvad han tumler med i hovedet, så det er lidt svært at vide hvad der foregår nogle gange.

Den dag havde Ditlev så fået af vide at hans svoger desværre var afgået ved døden, & det påvirkede ham meget mere end han gjorde udtryk for. Hans reaktioner er også for det meste lidt længere tid om at komme frem.

Ditlev vil så gerne være den aller bedste far overfor Malucca, uden at vide hvad hans defination af den aller bedste far er, så mente han at han ikke var tilstrækkelig da han ikke er fuld funktionel, idet at hans venstre arm ikke kan bruges, hans venstre ben er lammet & hans balance er meget forringet.

Den aften blev alting så lidt for meget for ham, så da han kommer ind & sætter sig på mine ben i sengen, & jeg i sjov siger “hehe hvor er du irriterende skat”, var det bare dråben der fik det hele til at flyde over.
Han vælger at lægge sig ind i stuen & ikke svare mig overhovedet når jeg snakker til ham, nok fordi han bakser med en masse tanker, & til sidst gider han ikke mere så han fortæller mig at han vil flytte den næste dag. Endnu engang får han sikkert tænkt en masse tanker igennem, & vælger så at tage sit tøj på, & fortælle mig han flytter på stedet.

Jeg bliver ikke voldsomt ked af det. Jeg ville ikke miste Ditlev på daværende tidspunkt selvfølgelig, men jeg blev irriteret over han vælger at gøre sådan midt om natten, da Malucca kun er 5 uger gammel. Jeg ville ikke bruge min tid & energi på at rende rundt efter ham nede på gaden, for jeg skulle/skal være ved Malucca, & skal være frisk så jeg kan være der for hende om dagen.

Om morgenen ringer min tilrettelægger så til mig, da hun så jeg havde skiftet status på facebook, så hun ville høre om jeg ville dele den her nedtur med dem, & det havde jeg det fint nok med, da jeg egentlig var ret afklaret med at det var sådan han havde det.
Så de kommer om eftermiddagen ved 12-13 tiden til 17 tiden tror jeg, hvor jeg jo så fortæller historien.
Jeg havde absolut INGEN intentioner om at skulle hænge Ditlev ud, & det syntes jeg heller ikke man får et indtryk af i afsnittet så det er jeg godt tilfreds med. Jeg kunne sagtens forstå Ditlev’s frustrationer, men jeg vil så sige at jeg den dag idag, kan blive ret irriteret over (som han stadig siger) at han aldrig var skredet.

HAN SKRED, & SAGDE OGSÅ HAN IKKE VILLE VÆRE HER MERE!
Det han i virkeligheden nok helst havde haft brug for, var et pusterum, & lidt ro til lige at synke alt det han kæmpede med. Det er bare ikke altid det rette der bliver sagt, eller gjort. Ofte handler man bare, & får tænkt sig om bagefter.
Hvorend om alting er, så syntes jeg det er tarveligt at lade mig stå der & virke som om jeg er en dramaqueen, & som om det er sådan et 14 års forhold, for det syntes jeg ikke det er.

Jeg er meget imod sådan noget on/off forhold, specielt når der er børn involveret. Den har vi også “diskuteret” en del gange herhjemme, hvorvidt han gjorde det eller ej.
Vil til gengæld også sige at nogle gange kan man jo have brug for pusterum fra hinanden, eller bare lige blive mindet om hvorfor man så godt kan lide den anden.

Ditlev vælger at komme tilbage, & vi får snakket om, at prøve at finde ud af om det er noget vi skal fortsætte eller om det skal slutte der. Vi vælger så at sige at det var en rigtig dårlig dag, & prøver at komme videre …. 

Ved godt alle mennesker kan opfatte ting der høres eller læses forkert, men for at slå det fast, dette indlæg er absolut ikke for at nedgøre eller noget som helst, mht. Ditlev. Jeg forstår virkelig godt at det frustrerende & de dumme tanker han bakser med, ville bare fortælle om episoden. Ditlev er Malucca’s skønne far, & ville ikke have nogen anden far til hende, for han er virkelig den bedste, om vi er sammen eller ej!!! 🙂
Så dette indlæg er IKKE negativt lavet.  

4 kommentarer

  • MizzMalene

    Hej Nanna!
    Jeg håber ikke du lader dig påvirke af alle andres mening, selvom det kan være svært at lade være!
    I ved selv hvad i gennemgår – og vi ved alle, at det ikke altid er som TV fremstiller det..
    Så selvom vi er mange der “sluger det råt”, håber jeg at de fleste, som jeg, også har fornuften med og ved at i som forældre kun gør hvad der er bedst for jeres datter og hinanden… 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Nanna,
    Jeg har ikke kanalen og har derfor ikke set dig på tv.
    Men, mon ikke alle forstår at tingene koger sammen i nybagt familie. Jeg synes jeres åbenhed er imponerende og enorm modig!

    Ønsker jer alt det bedste

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Hej Nanna 🙂

    Har netop lige set afsnittet for i aften, og så et lille klip for næste afsnit,…
    Blev helt paf da der blev sagt at kommunen er i tvivl om i er nogle gode forældre….. Synes godt nok der er nogen som har vildt travlt,…
    Jeg kan ikke pege fingre på jer,….
    Der er sku så mange andre som ikke burde få lov til at beholde deres barn…
    Kan bare slet ikke se hvorfor de tvivler på jer!
    Det danske system har sku så travlt,… Der er mange andre som ikke burde have børn pga forskellige årsager så som misbrug af vold, stoffer eller alkohol mm…
    Men der er jo slet ikke tale om noget af disse ting,..
    I klarer sku opgaven flot! Malucca får 100% omsorg og kærlighed fra jer begge 2.

    Krydser fingre for jer!!

    Kram Kristina

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi Hansen

    Hej Nanna.

    Jeg så også afsnitet, hvor du fortæller Ditlev er gået..men helt ærligt lad være at bekymre dig om hvad folk tænker og siger for I ved hvad I går igennem og ja det kan være super svært at bliver forælder, men jeg synes I er nogle fantastiske forælder til den lille Prinsesse, og uanset hvad Kommune og andre siger så er I bare gode forælder.

    Dejligt at I har fået snakket og er sammen igen..pas godt på jer selv og hinanden.

    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Jubiii min helt egen Ammestol