Rygrad som en regnorm!

Ang. aftenens afsnit

Jeg vil godt lige påpege at jeg så absolut ikke er tilfreds med aftenens afsnit af De unge mødre. Selve de ting der bliver vist, er ligemeget, men at speakeren bliver ved med at sige “silikonebryster” ….. FØJ! Hårene rejser sig på mine arme, synes det er skide ubehageligt & irriterende at det skal sige så mange gange. OKAY – jeg er brystopereret, så er den vidst også feset ind! Måske er det bare mig der går i små sko, men jeg er bare utilfreds med hvordan det virkelig skal siges 1000 gange, men tryk på! (Ja okay, måske ikke tusind, men et par gange, eller 3.)

 

   

16 kommentarer

 • Ditte K

  Åh Nanna, jeg kan godt forstå din irritation! Jeg lagde personligt ikke så meget mærke til det 🙂

  Men jeg synes at i er SÅ fantastiske! 🙂 Jeres lille familie virker bare så dejlig og tryg – jeg er helt sikker på at Malucca får en fantastisk opvækst, med to så dejlige forældre som jer!

  Mvh Ditte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Dan Eliasen

   Hehe neej, nok fordi det omhandlede mine (.)(.) haha, at jeg lagde meget mærke til det, & jeg blev helt stødt, så tænkte at det måtte der også være andre der blev. 🙂 Øv bøv! Men ellers tusind tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sandra kolding

  Hej Nanna og Ditlev syntes i er det mest fantaskiske der er med i de unge mødre og Nanna du har meget ret i han sagde det med silikonebryster hele tiden .ville selv blive meget irreterne hvis det var mig… 😀 i klare bare jeres forældre rolle super godt 😀 …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majamus

  Kan godt forstå dig Nanna ville jeg selv blive. Hvis der var en sexficeret idiot som hele tiden skal nævne ens personlige ejendele 🙂
  Tænkte på ha i ike microvn for at koge i en gryde tag da en evighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Dan Eliasen

   Joo & vi har haft en sterilisator, min vores microbølgeovn er for lille desværre ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Poulsen

  Tænkte præcis det samme. At det var for meget. Men de har det nu med at gentage alt mange gange -.-

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Nanna

  Kan godt forstå din irritation, tænkte selv, at nu måtte han godt tie stille. Tænkte også at du sikker ville være godt træt af det:-(
  Men I er jo så skønne at følge, at det er lige meget;-)
  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie Severinsen

  Hej Nanna !
  så afsnittet her idag og sad med præcis samme tanke.. så pudsigt at jeg lige fandt dette blog opslag på facebook 🙂 kan kun give dig ret, det blev godt nok nævnt mange gange, ved hvert gensyn og efter hver pause.. lidt for meget! men det har nok været til de seer som LIGE har slået over på kanalen måske? og intet har hørt hehe …. men bortset fra det! så er jeg så glad for at i har meldt jer til programmet 🙂 i er en af grunden til at jeg stadig følger med ! måtte fælde en tåre da jeg så afsnittet ‘lige efter fødslen’ .. selv skal jeg have en lille pige her i slutningen af næste måned 🙂 Hej så længe !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina F.

  Hej Nanna,

  Super blog du har dig og det er en fornøjelse at se Jer i De Unge Mødre 🙂 Synes også lige jeg vil nævne, at det er flot at Ditlev tager ud og holder foredrag om brug af anabole steroider. Håber de unge samt andre målgrupper tager det til sig og ikke bruger dem. Vedr. dit indlæg: Jeg forstod heller ikke, at det med dine opereret bryster skulle nævnes gentagne gange. Jeg blev hvert fald irriteret over det, for du havde jo gjort det klart i programmet, at du havde fortrudt dem ift. amning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Sørensen

  Først og fremmest,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Sørensen

  Jeg prøver lige igen 🙂

  Først og fremmest, syntes jeg det er skønt at se der rent faktisk er forældrerollen stor nok 🙂 I forhold til dine (.)(.) Så tror jeg absolut ikke at 3 gange kan gøre det.. Det var jo for fanden hver gang i blev præsenteret.. Jeg er godt klar over at ordne flasker er surt kontra amning, men forstår ikke hvorfor der skulle lægges så stor vægt på det.. Jeg købte for nyeligt en Avent sterilsator til strøm og kan kun anbefale den og jeg fandt min til 180 kr. Brugt, så syntes at det var til at over komme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg lagde oss mærke til det, og tænke bare “hold da kæft mand!”. Det er fint at det nævnes at du er blevet opereret, men slap lige af kære kommentator :S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Petersen (25 mor til 2. Tobias på 1,5 og Benjamin på 3 måneder)

  Hej Nanna. Synes du gør det skide godt og det gør Ditlev self. også. Du har en skøn personlighed og sikke en dejlig datter. At du har fået silikonebryster, jamen hva fanden hvem gør ik det. At man måske fortryder det en smule når man får barn, ja det jo så et valg man har taget tidligere på livet. Men heldigvis tager de ikke skader af flaske 🙂 Jeg har mistet min mælk på grund af stress første gang og anden gang gik det bare i sig selv. Så mine to små drenge har også stort set fået flaske, ja de fejler da ihvertfald ikke noget, så vidt jeg ved 😛 Men ja hvor var det dog irriterende på dine vegne, at han skal køre i det. Sig det en gang og så må det være det 🙂 Ønsker jer to dejlige det rigtig godt fremover. Knus fra Horsens.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej Nanna..
  Vil bare lige sige at du er ikke den eneste der var træt af at han sagde det så mange gang..
  Og stort tillykke med jer dejlige pige..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susan

  Hej Nanna 🙂

  Håber det går super hos jer 😉 Tænkte på den dvd-hylde i har i jeres lejlighed hvor er den købt og hvor mange dvd’er kan der være i den?
  Fortsat held og lykke til jer fremover 🙂

  Hilsen
  Susan

  Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Rygrad som en regnorm!