Piercinger

Rikke

Jeg har en veninde, der virkelig er noget for sig selv.
Vi lærte hinanden at kende i 7. klasse, & det slog bare klik fra første dag! Siden da har vi været igennem opture & nedture, tørperioder hvor vi slet ikke har nærmest kendt hinanden i en årrække, men nu er vi begge blevet ældre, (hvilket jo er meget logisk ;-)) så vi har et helt andet venskab end vi har haft før.

Dengang vi var yngre, havde vi det helt vildt svært med at acceptere at vi hver især kunne have andre veninder, & ja der skulle ikke det helt store til før man blev uvenner.
Nu er vi så der, hvor vi kender hinanden så godt, & hver især har en masse forskelligt indhold i vores liv.

Min kære veninde, hun kan være helt oppe at nå skyerne af glæde & begejstring, men der kan også være ting der kan slå hende lidt ud af kurs – dog har jeg aldrig oplevet der var noget der kunne slå hende helt ud af kurs! Ligegyldigt hvor meget der kan vælte ned om ørene på hende, formår hun altid at tænke positivt & have overskud til alle andre.

Jeg beundre hende simpelthen SÅ meget! Hun går efter sine drømme, & sætter høje forventninger til sig selv. Det kan nogle gange være lige rigeligt, men hun går efter guldet! Hvis man skal gøre noget i hendes verden, skal man gøre det helhjertet. Hun er et stort forbillede for mig.

Jeg har ikke været der så meget for hende, som jeg gerne ville efter jeg er blevet mor. Det kan være svært, men hun har så meget forståelse som ingen anden har.
Jeg elsker min bedste veninde!

Alle burde faktisk have sig en Rikke!

Hjemme hos os er hun vores Onkel Rikke! <3

3 kommentarer

  • Christina

    Var hun ikke med i et afsnit af de unge mødre? (-;

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

    Rigtige venner er guld værd, og er nogen man ikke behøver se hver uge for at ‘vedligeholde’ sit venskab. Så er altid dejligt med sådan en veninde der er der i tykt og tyndt:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

Piercinger