SÅ glemsom!

Puuha

Jeg har haft den vildeste forelskelse i den nye mascara reklame for L’Oreal, den der diamant en, hvor det er Gabrielle Solis (Den hotte fra Desperate Housewives) der reklamere for den, med de længste sorte fløjlsvipper – med glitter på. Puuuha, jeg har noget for skinnende, glitrende ting .. Lidt ligesom en sakde (altså fuglen ikke?).

Jeg har dog ikke fået set den i virkeligheden, fordi ligegyldigt hvilken matas eller andre butikker jeg har været i, har der ingen været tilbage. Har prøvet alt fra de helt store inde i byen til matas i en lille by som borup – NADA!
Ditlev kunne så ikke vente med at give mig min næste adventsgave længere, så han kom med en lille pakke idag. Deri lå en fin mascara fra L’Oreal & et gavekort til Matas. & der stod så manden, helt stolt & spændt & kiggede på at jeg åbnede, for det han troede jeg havde snakket så længe om.
“Er det den du har ønsket dig?” 😀
“Eeeeej hvor er du sød skat – men nej.”
Tror vidst nok lige hans smil forsvandt, mega synd. Så satte han ellers igang med at ringe til nogen der minder om en lille trillion matas’er for at finde bare en enkelt mascara. Den første time meldte alle udsolgt, indtil jeg sagde han ikke behøves at gøre mere ud af det – vupti så var den der. 😀
Så vi skyndte os ind til hovedbanegården som lige netop havde åbnet en ny pakke med 12 styks mascara i.

Kan man andet end elske en person, der vil gøre alt for at se et smil?!
Ditlev Traasdahl Madsen <3

Nu er der ellers blevet skrevet omkring 100 julekort (eller 15-16 stykker, det føles bare som 100 😉 hehe), så de er klar til at blive sendt afsted imorgen.
Det er skønneste Anette Damgaard fra Blitz Foto der har lavet vores første julekort sammen, & vi kunne ikke blive mere tilfredse! 😀

5 kommentarer

  • mulle

    virker den så, som i reklamen eller det løgn og latin :)) ?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nanna Dan Eliasen

      Har ikke prøvet den endnu 😀 Men det ser ikke ud til at kunne give samme effekt sådan umiddelbart 😉 Man skal vide at folk har den på i hvert fald, & så kigge efter glitter effekten, hvis man skal kunne se det. Ellers ikke 😉
      Prøvede kun lige at tage ovenpå det jeg havde på i forvejen såå ;b

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Var selv på vej til at købe den. Men faldt over en anden bloggers bedømmelse af dem. Så droppede det igen. Tror bare jeg var blevet skuffet, da jeg ELSKER glimmer:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Elsker også glimmer og ville gerne have den mascara. Men efter at have læst en anden bloggers bedømmelse af den har jeg droppet det igen. Så er nu på udkig efter et alternativ. Har lidt kig på denne, som både fungerer som mascara og eyeliner i en:-)
    http://hotmakeup-onlineshop.dk/product/hot-multi-eyeliner-mascara-no-04-248/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Cecilie

    Se evt. Sarah Louises indlæg + kommentarer 🙂

    http://sarahlouise.dk/2012/12/dont-buy-it/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Jeg har lige tid til et indlæg mere

SÅ glemsom!